Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fajta teával itattad (...

Milyen fajta teával itattad ( először ) / itatod babádat?

Figyelt kérdés
Kort írjatok légyszi.Köszi.
2011. ápr. 28. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem most volt 5 hónapos a babám. 4 hónapos kora óta kóstoltatom vele a Hippnek a granulátum teáját (az adható onnantól) azt, amiben van a kamilla, kömény meg nem tudom mi. Igazából még mindig csak ízlelgeti, nem iszik sokat belőle. Szerintem majd ha melegebb lesz és nem elég neki szomjoltásra a tej. Vízzel is próbálkoztam már, de arra nagyon fintorgott :)
2011. ápr. 28. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem 7 hós, de eddig igazábol semmient nem kapott.

Amíg tápszert kapott addig nem volt szükség plussz folyadékra, mert a tápszer tartalmaz eleget, aztán a hozzátáplálás mellé vizet kap. ha hasfájós lett volna van itthon édeskömény meg babatea, filteres, vagy is cukormentes.

2011. ápr. 28. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
1 hónapos korától kapta a Mecsek édeskömény teát, 4 hónapos korától pedig a Humana citromfűs teát.
2011. ápr. 28. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:

pár napos kora óta kapott inni.először vizet,mecsek bébi teát,4 hónapos korától pedig Hipp instant bébiteát.

én rácáfolnék arra,hogy a tápszerben elég ,,folyadék,, van,mert nálunk azt mondta a védőnő és a doki is,hogy a tápszerre mindig szomjas lesz...igazuk is volt

2011. ápr. 28. 19:48
 5/6 A kérdező kommentje:

19:48

Én is úgy tudom, egyedül az anyatejben van szomjoltó folyadéknak megfelelő tápanyag, tesóm tápszeres volt és rengeteget ivott....

Kösz a válaszokat.

2011. ápr. 28. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Csipkebogyo tea minden nelkul naturban.

Nagyon szerette mindket gyerek. Kb 3-4 honapos korukig vizet ittak, addig elfogadtak, tapszeresek voltak, ittak sokat vizbol is. Utana nem akartak inni, azert kezdtem el ezt, granulatumos teat nem szerettem volna adni.

Siman ittak, isszak most is, de a vizet is ugyanugy elfogadjak egy eves koruk ota.

Gyumolcsle inkabb nasinak szamit, nem azzal oltjak a szomjukat.

2011. ápr. 28. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!