Milyen fajta teával itattad ( először ) / itatod babádat?
Nekem 7 hós, de eddig igazábol semmient nem kapott.
Amíg tápszert kapott addig nem volt szükség plussz folyadékra, mert a tápszer tartalmaz eleget, aztán a hozzátáplálás mellé vizet kap. ha hasfájós lett volna van itthon édeskömény meg babatea, filteres, vagy is cukormentes.
pár napos kora óta kapott inni.először vizet,mecsek bébi teát,4 hónapos korától pedig Hipp instant bébiteát.
én rácáfolnék arra,hogy a tápszerben elég ,,folyadék,, van,mert nálunk azt mondta a védőnő és a doki is,hogy a tápszerre mindig szomjas lesz...igazuk is volt
19:48
Én is úgy tudom, egyedül az anyatejben van szomjoltó folyadéknak megfelelő tápanyag, tesóm tápszeres volt és rengeteget ivott....
Kösz a válaszokat.
Csipkebogyo tea minden nelkul naturban.
Nagyon szerette mindket gyerek. Kb 3-4 honapos korukig vizet ittak, addig elfogadtak, tapszeresek voltak, ittak sokat vizbol is. Utana nem akartak inni, azert kezdtem el ezt, granulatumos teat nem szerettem volna adni.
Siman ittak, isszak most is, de a vizet is ugyanugy elfogadjak egy eves koruk ota.
Gyumolcsle inkabb nasinak szamit, nem azzal oltjak a szomjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!