Milyen fajta joghurtot, sajtot és túrót adtatok először a babának, mivel kevertétek/adtátok és mikor?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 14:20
1/4 anonim válasza:
joghurt: piacon kimérve kaphatót
ha tehettem ugyanilyen túrót kis és nagy göröngyök voltak benne nem olyan száraz és morzsás mint a bolti.
sajtot: óvári és füstölt trappista sajtot
mivel kevertem? a túrót és a joghurtot gyümölccsel
a sajtot főzelékbe kevertem vagy májkrémes esetleg vajkrémes kenyeret forditottam bele reszelt sajtba.
2/4 anonim válasza:
9 hónapos körül volt, mikor először kapott natur joghurtot, Könnyű és finom-at.Először a krumplipüréjébe tettem. aztán sima túrót kukorica kásába. Na, ez nagy favorit azóta is. Sajtot a főzelékekbe szoktam tenni, de csak ritkán.
3/4 anonim válasza:
Danone natúr joghurtot adtam neki gyümölccsel 7,5 hónapos kora körül, a többit még nem próbáltuk.
4/4 anonim válasza:
8,5 hónaposan adtam neki először Danone natúr joghurtot, kb. 2 hétre rá túrót (Magyar túró a neve, nem tudom melyik cég gyártja) (gyümölccsel keverve túrókrémnek), és 10 hónapos múlt, mikor trappista sajtot kapott a főzelékéhez keverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!