Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fajta sajttal, joghurtt...

Milyen fajta sajttal, joghurttal, kefírrel, túróval kínáltad először babádat?

Figyelt kérdés
Ha lehet márkát is írjatok. Tudom, hogy natúr joghurt, de pl kaukázusi kefír?
2010. jan. 26. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

natúr joghurtból én a könnyű és finomat adtam először.

sajtból általában gouda, mert az van itthon, vagy trappista.

kefírt még nem adtam neki.

túróból eleinte a lidl-ben kapható 500 grammos krémes túrót vettem, olcsó és nagyon jó, de magában nem nagyon ette meg, gyümölccsel sem, most már 10 hónapos, ilyen danone krémtúrót adok neki néha. kéthetente, nem túl sűrűn.

most már gyümölcsjoghurtokat eszik, darabosat, főleg a jogobella megy, de vettem a könnyű és finomból is, mert most akció volt és 15%-kal többet raktak bele.

az enyém minden reggel megeszik egy 150 grammos joghurtot, nem kap reggel tápszert.

2010. jan. 26. 13:01
 2/11 anonim ***** válasza:

sajt: trappista, óvári, olyan, ami félkemény

joghurt: danone aktivia natúr, majd gyümölcsös, könnyű és finom, jogobella, olyan, amiben nincs eper-, málna-, szedermag

kefír: még nem próbáltam

túró: félzsíros, ami szimpatikus árban, de eddig csak túrós tésztának ette meg

krémtúró: azt hiszem most milli a neve, szimpatikus ízűt választottam, pl. banános, vaníliás

A kaukázusi kefírt én babának nem választanám, mert szénsavas picit.

Egyébként már elmúlt 1 éves, így szinte mindent eszik. A tejet szlapálja!!!

2010. jan. 26. 13:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Eddig még csak a joghurtot kóstoltattam a felsoroltak közül, és abból az Activia-t választottam. A könnyű és finomat azért nem, mert attól amikor terhes voltam sok savam lett, nem bírtam megenni. Ez volt az egyedüli joghurt ami nem "bántott".
2010. jan. 28. 11:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kérdésem lenne! És ezt mind hány hónaposan kezdtétek? Az én babám 6 hónapos múlt,még korai, ugye??? Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, még egyszer elnézést!
2010. jan. 28. 11:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Utolsónak:én egy újabb válaszoló vagyok 7 hósan adtam tejterméket először de mi tápisak voltunk és 4 hósan kezdtük a kajcizást.

Sajt:Trappista reszelve,joghurt danone barackos de állaga miatt jobban szeretem a jogobellát kefir danone és túró nem sima hanem rögtön milli krémtúró mindegyiket szereti nagyon

2010. jan. 28. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Én 1éves kor alatt nem adnék a babámnak,bár ő még nagyon pici :O),de a Cserepes Sajtműhely termékei nagyon elnyerték a tetszésemet,a Lipóti Pékségben találtam rájuk,van natur joghurt,kefír,krém jogh. gyüm. szósszal az alján (kb 10féle),krémtúró...stb. és mind-mind természetes összetevőkből,semmi színezek,aroma stb. nem drága,és hihetetlenül finom,érdemes kipróbálnotok!!!Én ezt fogom adni a babámnak először,mert tényleg jó és megéri az árát-inkább fizetek pár forinttal többet,de akkor minőségit egyen a babám majd!

[link]

2010. jan. 28. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
hát ja bocsi már válszoltam utolsónak igazad van jónak tűnik csakhogy itt ahol én lakom közelben sincs mintabolt Fehérvár mellett
2010. jan. 28. 12:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 1éves kor alatt nem adnék a babámnak,bár ő még nagyon pici :O),de a Cserepes Sajtműhely termékei nagyon elnyerték a tetszésemet,a Lipóti Pékségben találtam rájuk,van natur joghurt,kefír,krém jogh. gyüm. szósszal az alján
2010. jan. 28. 21:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Sima actívia vagy natúr joghurt, reszelt trappista, natúr félszíros túró

10,5 hónapos

2010. jan. 28. 21:39
 10/11 anonim ***** válasza:

előző

8 hónaposan kezdtem

2010. jan. 28. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!