Milyen fajta sajttal, joghurttal, kefírrel, túróval kínáltad először babádat?
natúr joghurtból én a könnyű és finomat adtam először.
sajtból általában gouda, mert az van itthon, vagy trappista.
kefírt még nem adtam neki.
túróból eleinte a lidl-ben kapható 500 grammos krémes túrót vettem, olcsó és nagyon jó, de magában nem nagyon ette meg, gyümölccsel sem, most már 10 hónapos, ilyen danone krémtúrót adok neki néha. kéthetente, nem túl sűrűn.
most már gyümölcsjoghurtokat eszik, darabosat, főleg a jogobella megy, de vettem a könnyű és finomból is, mert most akció volt és 15%-kal többet raktak bele.
az enyém minden reggel megeszik egy 150 grammos joghurtot, nem kap reggel tápszert.
sajt: trappista, óvári, olyan, ami félkemény
joghurt: danone aktivia natúr, majd gyümölcsös, könnyű és finom, jogobella, olyan, amiben nincs eper-, málna-, szedermag
kefír: még nem próbáltam
túró: félzsíros, ami szimpatikus árban, de eddig csak túrós tésztának ette meg
krémtúró: azt hiszem most milli a neve, szimpatikus ízűt választottam, pl. banános, vaníliás
A kaukázusi kefírt én babának nem választanám, mert szénsavas picit.
Egyébként már elmúlt 1 éves, így szinte mindent eszik. A tejet szlapálja!!!
Utolsónak:én egy újabb válaszoló vagyok 7 hósan adtam tejterméket először de mi tápisak voltunk és 4 hósan kezdtük a kajcizást.
Sajt:Trappista reszelve,joghurt danone barackos de állaga miatt jobban szeretem a jogobellát kefir danone és túró nem sima hanem rögtön milli krémtúró mindegyiket szereti nagyon
Én 1éves kor alatt nem adnék a babámnak,bár ő még nagyon pici :O),de a Cserepes Sajtműhely termékei nagyon elnyerték a tetszésemet,a Lipóti Pékségben találtam rájuk,van natur joghurt,kefír,krém jogh. gyüm. szósszal az alján (kb 10féle),krémtúró...stb. és mind-mind természetes összetevőkből,semmi színezek,aroma stb. nem drága,és hihetetlenül finom,érdemes kipróbálnotok!!!Én ezt fogom adni a babámnak először,mert tényleg jó és megéri az árát-inkább fizetek pár forinttal többet,de akkor minőségit egyen a babám majd!
Sima actívia vagy natúr joghurt, reszelt trappista, natúr félszíros túró
10,5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!