Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák egy kínos kérdés? Ti...

Anyukák egy kínos kérdés? Ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Ha egész nap csavarogtok, játszótereztek a babátokkal hol pisiltek? :S

bocs, tudom hülye kérdés de nekem ez nagy gondot okoz, általában ezért jövünk haza :S

2011. ápr. 28. 12:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Aki egész nap csavarog meg játszóterezik az otthon hogy végez el?És mikor alszik a baba?Hogy néz ki a napotok ilyenkor?
2011. ápr. 28. 13:37
 12/14 anonim ***** válasza:

gondolom mivel nincsenek otthon, így nem lesz rumli, a gyerkőc alszik a babakocsiban, eszik a mellből. kutya, másik gyerek,férj mellett ezt nem lehet, vagyis én nem tudom megtenni, jó neki :) jól csinálja.

az eldobható biliről én is hallottam , és egy magyar férfi találmánya, vastag papírból van többféle méretben lehet kapni, kihajtogatod mint egy papírdobozt kell bele egy zacskó, elvégzed a dolgod, zacsit kiveszed kidobod, bilit összehajtogatod és mész tovább. nem próbáltam még, de praktikusnak tartom :)

2011. ápr. 28. 13:41
 13/14 A kérdező kommentje:
mi a délutáni alvás után szoktunk elmenni itthonról-3 körül és csak este vacsira jövünk haza ha jó az idő, 7-8 között. míg alszik megfőzök, este miután lefektettem rendbe rakom a lakást, reggel meg kiporszívózok.
2011. ápr. 28. 13:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha mi reggel elmegyünk, akkor keresek gyorsbüfét(meki, burger) ott ált van olyan asztal, ami mellett tud aludni a kicsi(veszek egy kis krumplit és azt fogyasztom), amíg alszik a kicsi olvasok, amíg kisebb volt a kenguruban aludt.

Vagy ha pesten vagyunk bevásárlóközpont, és ott is a "padon" aludt a gyerek.

Ezt csak azért, hogy lehet babával is egész nap távol lenni.

Pisilni is ilyen helyeken tudok, de mentem már be a kicsivel kocsmába is, sőt volt amikor egy ált iskolába is bekéreckedtem.

2011. ápr. 28. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!