Anyukák egy kínos kérdés? Ti hogy oldjátok meg?
Ha egész nap csavarogtok, játszótereztek a babátokkal hol pisiltek? :S
bocs, tudom hülye kérdés de nekem ez nagy gondot okoz, általában ezért jövünk haza :S
gondolom mivel nincsenek otthon, így nem lesz rumli, a gyerkőc alszik a babakocsiban, eszik a mellből. kutya, másik gyerek,férj mellett ezt nem lehet, vagyis én nem tudom megtenni, jó neki :) jól csinálja.
az eldobható biliről én is hallottam , és egy magyar férfi találmánya, vastag papírból van többféle méretben lehet kapni, kihajtogatod mint egy papírdobozt kell bele egy zacskó, elvégzed a dolgod, zacsit kiveszed kidobod, bilit összehajtogatod és mész tovább. nem próbáltam még, de praktikusnak tartom :)
Ha mi reggel elmegyünk, akkor keresek gyorsbüfét(meki, burger) ott ált van olyan asztal, ami mellett tud aludni a kicsi(veszek egy kis krumplit és azt fogyasztom), amíg alszik a kicsi olvasok, amíg kisebb volt a kenguruban aludt.
Vagy ha pesten vagyunk bevásárlóközpont, és ott is a "padon" aludt a gyerek.
Ezt csak azért, hogy lehet babával is egész nap távol lenni.
Pisilni is ilyen helyeken tudok, de mentem már be a kicsivel kocsmába is, sőt volt amikor egy ált iskolába is bekéreckedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!