Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjátok meg? (babakocsis...

Hogy oldjátok meg? (babakocsis kérdés)

Figyelt kérdés

Kiváncsi lennék, hogy Ti, hogyan oldjátok meg a babakocsitok tisztán tartását!!???

Itt olyanról beszélek, hogy a homokozásból adódó foltok, innivaló, nyál és egyéb foltok..:((

Világos kék a babakocsink,és minden pici kis folt rikít rajta!!!

Minden nap nem moshatom az egész kocsit(nem lehet levenni a huzatot).

És olyan gáz az egész, 2 nap alatt úgy néz ki,hogy rossz ránézni a kocsira...

Ti , hogy oldjátok meg, hogy legalább 1-2 hétig bírja tisztán a kocsi, ne csak 1-2 óráig...

2011. máj. 30. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:

a karfa részt és az első összekötő részt betekertem folpackba amit ha csokis koszos lett csak levágtam róla és újat tettem fel.

nem túl esztétikus de ez van.

ha foltos lett bárhol máshol akkor hazajövetel után mosogatószeres szivaccsal rögtön átmentem rajta - nekünk se szedhető szét és nekünk is v. kék.

2011. máj. 30. 16:42
 2/5 A kérdező kommentje:

A folpack jó ötlet!:)

De akkor, az ülőrésznél,nem lehet megúszni a napi takarítást...:((

És a töménytelen mennyiségű homokkal amik a hajlatokban vannak???

Nem is értem, pedig mindig leszedem a fiamról a homokot, mikor beültetem, de még is tele van vele a kocsi..:(

2011. máj. 30. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
A karfa részt naponta súrolom. Folpackot próbáltuk, max. 5 perc, és leszedi. Addig harcol vele, míg le nem tépi. :( A mi kocsink is világoskék. Homok ellen porszívó. Sógoromnak van egy porszívó a garázsban, amivel a kocsit takarítja, babakocsinak is kiváló.
2011. máj. 30. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Porszívó (esetleg egy kis seprű), és mosogatószeres szivacs. Utána megszárad hamar.
2011. máj. 30. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk szerencsére olyan a huzata, amit nagyon jól le lehet takarítani vizes szivaccsal.

Mosás előtt alaposan ki szoktam porszívózni.

A műanyag részeket pedig popsitörlővel szoktam törölgetni :)

2011. máj. 31. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!