Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok a tegnapi nagymamá...

Mit szóltok a tegnapi nagymamához? Ez egyszerűen szörnyű, ami történt a 3 éves kislánnyal, hogy kiesett a 9. emeletről a nagymama meg aludt!

Figyelt kérdés
Mit szóltok a tegnapi nagymamához?Ez egyszerűen szörnyű,ami történt a 3 éves kislánnyal,hogy kiesett a 9.emeletről a nagymama meg aludt!
2011. ápr. 28. 08:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%
Azert az oviban meg bolcsiben mas a helyzet. Foleg nagyon piciknel 14 honapos korukig 3 gyerekre lehet egy gondozo (legalbbis ahova a kisfiam jar) 11 gyerek van a csoportba es erre 4 gondozo + egy beugro aki viszi oket pelenkazni vagy elvalt valakit kaja idobe mert a gondozo nem hagyhatja el a termet mert akkor nem lesz meg a 1/3 arany. Ugyhogy ha valaki faradt is ott van 3 masik ember. 14 honpos kortol 4/1 az arany es azt hiszem ez megy egesz 2.5 eves korig. Az oviba nem tudom mi a helyzet oda meg nem jar a kisfiam. Persze bolcsibe is van beleset elesik a gyerek mert szalad, veletlenul fobe kolintja magat a jatekkal akkarcsak otthon. De akkar mennyire is itelik el sokan a bolcsodeket ha egy nagymama ejszakazik es dolgozik akkor en inkabb bolcsibe/oviba adom a gyereket mert sokkal biztonsagosabb. En nem hagynam az ejszaka dolgozo edesanyamra. Ebben az esetben a bolcsi eletmento lehetett volna ugyan ugy mint a fustben megfulladt kislany eseteben. Nem tudom miert nem lehet egy kicsit gondolkodni sok szulonek. Sajnalom szegeny kislanyt. :(
2011. ápr. 28. 11:47
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok: Nem akartam én senkit bántani. Tudom, hogy maximális figyelemmel végzik a munkájukat, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy annyira vékony hajszálon múlik egy baleset.
2011. ápr. 28. 11:48
 23/28 anonim ***** válasza:
77%
Ez tragédia! Szerintem senki nem mondhatja, hogy vele nem történhet ilyesmi, mert nem lehet tudni. Én már csak igyexem állandóan szemmel tartani gyerekem, mégis vannak olyan pillanatok, amikor meg kell osztani a figyelmem. Elég nagy ítélet az a sorstól a mamának is, hogy rá hagyott gyerek halt meg. Van gyereketek? Majd figyeljétek meg: a nagyszülők jobban féltik az unokájukat, mint a szülők.
2011. ápr. 28. 12:06
 24/28 anonim ***** válasza:
Utolsó: Én melletted voltam azzal amit írtam, mert tudom, hogy a bölcsikben is rossz a helyzet.
2011. ápr. 28. 12:07
 25/28 anonim ***** válasza:
ma 11:47-es, akkor a te gyereked nagyon jó helyre jár. Ahova az én fiam jár (ez az egyetlen bölcsi a környéken), 14 gyerekre jut egy gondozónő. Egy délelőtt, egy délután. Csak délbe etetésnél vannak ketten, akkor váltják egymást. A másik csoportba ugyanígy. Összesen két csoport van. A másik csoportba vannak a kisebbek, és volt olyan gondozónő aki pont ezért ment el, mert félt, hogy esetleg valami tragédia történik, mert érezte, hogy nem tud ennyi gyerekre kellő figyelmet fordítani.
2011. ápr. 28. 12:12
 26/28 anonim ***** válasza:
Én is a 11:47-es válaszoló bölcsijén csodálkozom. Szerintem ilyen csak a mesében vagy magán bölcsiben van.
2011. ápr. 28. 12:17
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az óvodában 25 gyerekre van 2 óvónő és 1 dadus!!!

Én hazaszöktem anno az oviból, tavaly pedig 3 kisgyerek szökött ki az oviból, és egyszer a lányom hazaküldték egyedül, mert azt hitték hazajárós (pedig mindig mentem érte). Nem lehetett volna baj??? Dehogyis nem! Mindig lehet baj. Bölcsiben is, oviban is, otthon is, útközben is, MINDIG!

2011. ápr. 28. 12:26
 28/28 anonim ***** válasza:

Tragédiák, balesetek mindig is voltak, lesznek... sajnos én azt kell írjam, aminek meg kell történnie, ami meg van írva nekünk, az meg is történik, elég egy óvatlan perc, egy pici figyelmetlenség.

Az elmúlt évben is rengeteg olyan tragédia történt, amire előtte nem is gondoltam volna, pedig három gyerekem van. ( 2 éves kislány, aki lufitól fulladt meg, az Auqaworld-ös baleset, a szennyvízbe esett gyerekek, a Nagykanizsán kizuhant kislány)

Mindenkivel történhet sajnos olyan, amire rá sem gondolt volna. Ami biztos, hogy mióta a kisfiam veszélyt nem érezve mászik fel mindenhová, már én is csak bukóra nyitva szellőztetek, pedig családi házban lakunk, és az ablakból kb. 2,5-3 m-t esne, aki kiesik, de ez is lehetne végzetes:(

2011. ápr. 28. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!