Mit szóltok a tegnapi nagymamához? Ez egyszerűen szörnyű, ami történt a 3 éves kislánnyal, hogy kiesett a 9. emeletről a nagymama meg aludt!
Nálunk az óvodában 25 gyerekre van 2 óvónő és 1 dadus!!!
Én hazaszöktem anno az oviból, tavaly pedig 3 kisgyerek szökött ki az oviból, és egyszer a lányom hazaküldték egyedül, mert azt hitték hazajárós (pedig mindig mentem érte). Nem lehetett volna baj??? Dehogyis nem! Mindig lehet baj. Bölcsiben is, oviban is, otthon is, útközben is, MINDIG!
Tragédiák, balesetek mindig is voltak, lesznek... sajnos én azt kell írjam, aminek meg kell történnie, ami meg van írva nekünk, az meg is történik, elég egy óvatlan perc, egy pici figyelmetlenség.
Az elmúlt évben is rengeteg olyan tragédia történt, amire előtte nem is gondoltam volna, pedig három gyerekem van. ( 2 éves kislány, aki lufitól fulladt meg, az Auqaworld-ös baleset, a szennyvízbe esett gyerekek, a Nagykanizsán kizuhant kislány)
Mindenkivel történhet sajnos olyan, amire rá sem gondolt volna. Ami biztos, hogy mióta a kisfiam veszélyt nem érezve mászik fel mindenhová, már én is csak bukóra nyitva szellőztetek, pedig családi házban lakunk, és az ablakból kb. 2,5-3 m-t esne, aki kiesik, de ez is lehetne végzetes:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!