IKresek! Mekkor különbséggel kezdtek el babáitok felülni, állni, járni? Foguk mennyi különbséggel jött ki?
Abban az időben én is kivoltam, de most sem sokkal jobb. Kelnek éjjel 5-6x (ketten együtt ennyiszer). Nagy cicifüggők, azon alszanak el.
Amúgy szépen esznek mást már, a kisebbik nem is válogatós, akkorákat tát hogy csuda!
Gyümi nem nagyon megy, a főzelék ami ízlik meg a tejpép, meg amit mi eszünk. Vajaskenyér, lekváros kenyeret is kóstoltak már. Ízlett. :-)
Nem létszódnak de úgy látom beleláttál a fejembe mert pont kérni akartam hogy tegyél már fel róluk képet:)de ezt akkor még mindig várom:)))
Húúú nem semmi egy kicsi két pici le a kalappal előtted mi is olyan 3 év múlva szeretnénk majd a tököseim mellé hát ha imáim meghallgatnak akkor egy csajszikát:)))
Nem mertem volna ilyen nagy súllyal megszülni hüelyi úton őket így is az elsőszülöttemnek 5/9-es apgar-ja lett azóta sem tudom hogy mi miatt...valahogy elfelejtettek tájékoztatni de az a lényeg hogy nincs gond és kész:)))
-várom a képet a kicsikéidről:)
Most látszik a kép? Nem tudom nézed e még a kérdést.
Nagyooooooooooon gyönyörűek!!!!És annyira egyformák:))
Jó egészséget és sok-sok boldog éveket nektek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!