Az apám iker jegyű, az édesanyám is, én is sőt van egy ikertesóm aki szintén.Mindenki júniusi.
Bár nem szűz de mindenki az ikrek jegyében született.
2010. jan. 15. 20:42
2/21 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan a horoszkópra gondoltam, de köszönöm a választ.
2010. jan. 15. 20:43
3/21 anonim válasza:
kolléganőm és lánya 3 hét különbséggel szültek. az anya inkább fiút szeretett volna a lánya inkább kislányt és fordítva lett :D persze mindenki nagyon boldog. a kapcsolatuk nem változott, de milyen értelemben érted?
2010. jan. 15. 20:47
4/21 anonim válasza:
Én és a sógornőm majdnem egyszerre szültünk én 12-re voltam kiírva sógornőm pedig 18-ra, de én a kiírt időpontra megszültem.. és a sógornőm pedig 25-re szülte meg a kislányát, És nagyon jó mert minden tapasztalatott megtudunk egymással osztani, meg ha valami kérdés volt.. arra is gyorsan megkapta a válasz fordítva is igaz:-)
2010. jan. 15. 20:49
5/21 anonim válasza:
jajj bocs, most látom csak elolvastam a kérdést.
A szűk helyett szűz-et olvastam ezért nem értettem én a kérdést..:D
2010. jan. 15. 20:50
6/21 anonim válasza:
Nálunk a sógornőm szült két hónappal később. És van egy másik sógornőm, aki kicsit nagyobb különbséggel, 9 hónappal előttem szült. A kapcsolatunk sajnos elég távoli, ritkán találkozunk, de akkor mindent nagyon jól meg tudunk beszélni. A gyerkőcöket is nagyon jó látni, ahogy játszanak. Nagyon jóban vagyunk, de csak az anyósoméknál szoktunk találkozni.
Miért?
2010. jan. 15. 20:52
7/21 A kérdező kommentje:
Együtt szültem a sógornőmmel én is, vagyis ő 3 héttel előttem. Versengést érzek köztünk és feszültséget. Meglehetősen közel lakunk egymáshoz és mégsem gyakoriak a találkozások, tapasztalatcserék. Kioktatónak érzem, magamat meg hülyének őmellette.
2010. jan. 15. 20:57
8/21 anonim válasza:
Unokanoverem 18 nappal utanam szult,szinten fiut.Sajnos nem tudjuk megosztani oromeinket,mert en kulfoldon elek, o meg nincs annyira joban az internettel...kar!
2010. jan. 15. 21:04
9/21 anonim válasza:
a tesóm és én 6 hét különbséggel szültünk. kicsit jobb a kapcsolat mint szülés előtt, de messze nem az igazi.
2010. jan. 15. 21:22
10/21 anonim válasza:
Értelek.Sógornőm 2hónappal korábban szülte meg a kislányát.Valahányszor találkozunk orvosi rendelőben,védő néninél, vagy csak szimplán a boltban mindig "okosít" és hasonlítgatja a fiamat a lányához.Amikor 11hónaposan felállt először a lánya azonnal szaladt hozzánk hogy megmutassák a tudományukat "rokonlátogatás" címén, mikor a kicsinek sikerült nagy nehezen kinyomnia magát és rá mosolygott anyukájára, azt mondta a drága sógornőm -Hallottam A fiad még nem áll...+hozzátett egy kedves elnéző mosolyt.A fiam épp a karomban volt, és mondtam neki hogy -háát,igen, van ez így! Valahogy kibírtam amíg vendégeskedett nálunk, és amikor végre elmentek, letettem a fiam had menjen játszani, mert már nagyon kapálózott, de nem mertem letenni a földre amíg ott voltak, mert akkor ő már vígan lépdelt magától... Mindig az ő kislánya a szebb,a jobb az enyém meg mintha kilóméterekkel el lenne maradva.Más babájával viszont nem így viselkedik.Csak magamban dühöngök meg kerülöm őkegyelmét mert mostanában mindig csípős megjegyzéseket tesz a fiam súlyára(14hósan 13kg).Nem akarok vele versenyezni,szerintem minden anyukának a sajátja a legtökéletesebb baba,és egy baba sem hasonlítható a másikhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!