Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is hozzá kell...

Szerintetek is hozzá kell szoknia az ijesztgetéshez?

Figyelt kérdés

11 hónapos a kisfiam. Élnek halnak a nagyapjukkal egymásért.Mégis édesapám eljátssza elég gyakran azt, hogy mikor a legjobban belemélyed a játékba, akkor megijeszti úgy, hogy sír. Ma is ez volt. Nagyon elkezdett sírni, felkaptam, elkezdtem vigasztalni, kivette a kezemből, mire megnyugodott, megint megijesztette, mondván, hogy szokjon hozzá, hogy ezt ő csinálja. Én meg elég rendesen kiakadtam, hogy még most fejlődik az idegrendszere, meg hallani olyan híreket, hogy szívrohamban meghalt valaki az ijedtségtől. Vacsorázni szoktunk lemenni, mert azért szeretem a szüleimet. Erre azt a választ kaptam, hogy akkor nem kell oda menni, meg hogy egy tutyimutyi elkényeztetett gyereket nevelek. Meg, mikor odakéredzkedett a nagyi öléből nagyapa nem akarta elvenni, mert hogy én azt gondolom, hogy ő a játékaival megöli.

Most már tényleg nem értem, hogy nekem vannak rossz nevelési elveim. A múltkor azon vesztünk össze, hogy egy akt női képet mutogattak a férjemmel együtt a gyereknek, amit én nem néztem jó szemmel. Ezért is én voltam a rossz.

Most velem van a baj? Hogy értessem meg vele, hogy ez nem jó?

2011. ápr. 26. 22:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az tuti, hogy le fogom róla szoktatni. Nem értem miért nem érti meg, hogy ez rossz a kicsinek, de nem hagyom annyiban.
2011. ápr. 27. 08:30
 12/15 anonim ***** válasza:
A kedves Apuka a gyereknek is szívrohamot akar?!Ne haragudj,de Apukát egy kicsit degenerált.Ezzel tönkre is teheti a még fejlődő idegrendszerét.Biztos,hogy nem vinném a picit.
2011. ápr. 27. 09:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Akt női képet mutogatnak neki? Jézusom, én a helyedben nagyon kiosztanám őket.
2011. ápr. 27. 10:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem lehet hozzászokatni. Férjem családja tökre ijedős. Férjem kiskorában az állatkertben az elefánt mellett állt, az trombitált egyet, és a férjem úgy megijedt, hogy 1 évig jártak vele logopédushoz. Ez nem vicc. A következő kérdést én írtam, és a férjemet végül úgy sikerült leszoktatnom az ijesztgetésről, hogy mindig felhoztam neki, hogy lám nem tanultál a saját elefántos esetedből...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2011. ápr. 27. 10:36
 15/15 A kérdező kommentje:
10:33 elhiheted hogy kiosztottam őket, ha az lett a vége, hogy megkapta, nem kell nekünk oda menni.
2011. ápr. 27. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!