Nem rég kezdtem a hozzátáplálást! (krumpli, gyümi) Nem adtam hozzá olajat, lehet, hogy azért kemény a széklete? Vagy hozzá kell szoknia?
Nem is szoktak olajat hozzáadni. Sokkal inkább anyatejet. Ha van aranytartalékod a fagyóban, vagy frissen tudsz fejni a szoptatás mellett, nyugodtan keverd hozzá a főzelékfélékhez. A gyümölcsökhöz ne keverj semmit, általában azok segítenek a székletürítésben.
De pl . a sárgarépa hasfogó, azt nem árt egy kis tejcsivel "turbósítani"
Szió!
"Mi" is most kezdtük a hozzátáplálást. Az én kislányom nagyon szereti az almát, ezért a zöldségekhez azt szoktam keverni. Így jóízűbben eszi, és az étel állagán is javít. A kakija még nem teljesen kemény, de gondolom, ez a gyümölcstől is van.
Zöldségeknél sajnos az anyatejes hígítást az én bucim nem igazán díjazta, a gyümölcsös mixelés jobban bejött neki. Próbáld meg te is kedvenc gyümölcsével keverni a zöldségeket, hátha akkor megoldódik a problémád.
Sok sikert! Szurkolok nektek!
Zita (30 hetes baba anyukája)
Szia!
Az almáról csak annyit még, hogy egyes babák hasát megfogja, míg másokét meghajtja. Egy próbát megér.
Zita
Ne haragudj, de ilyet nem szabad írni a kamilláról, akárki mondta is neked.
Ez az egyik legcsodálatosabb és legsokoldalúbb gyógynövény, amely különösen a kisgyermekek számára javalható, de felnőttek számára is nagy segítség a bajban.
Való igaz, hogy a bélbolyhokat megbolygatja, de csak akkor ha huzamosabb ideig fogysztjuk. De semmit sem szabad állandóan használni, csak kúraszerűen. Nekem 2 kislányom van és ők is isznak kamillát, mert jó hasfájások és görcsök esetén. Puffadás, hasmenés, gyomoebántalmak, nyálkahártyagyulladás során használható. Izzasztó, görcsoldó nyugatató hatású stb.. rengeteg mindenre használható. Nekem segített a szülések utáni aranyeres panaszoknál, a székletet lágyítja, így nagyon hamar rendbejött,körömvirág kenőccsel párosítva. [link]
Közben itt is megtaláltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!