Hogyan vehetném rá? 9 hónapos múlt a kisfiam, és az anya, taníts engem című könyvből minden nap csináljuk a feladatokat.
A mászós, bábozós feladatokat nagyon szereti, de pl. a sorba rakás v a pohár egymásba... egyáltalán nem érdekli. sokszor próbáltuk és sokféleképpen, de eredménytelenül. Pedig a keményfedelű mesekönyvet egyedül összehajtogatja segítség nélkül.
Nincs vmi jó ötletetek, hogy ezekre a gyakorlatokra hogy tudnám ösztönözni?
Már kb mindent megpróbáltam.
Köszi
Egyetértek, hogy mindig csak annyit "tanulj" vele, amire a baba fogékony. Én is már a harmadik gyerekemnél használom ezt a könyvet,nagyon is szeretem, de néha túl korai az a feladat, amit épp ír, vagy már van, hogy nem érdekli, később viszont nagyon élvezi. Akkor én is hagyom, és visszatérek rá. Megjelölöm, hogy melyiket szerette, melyiket nem. A könyv is ezt tanácsolja.
Jó babázást!
köszönöm!
nem szoktam erőltetni, mert hát ha nincs kedve, akkor nincs. csak vannak típusfeladatok, amik egyszerűen nem kötik le, és gondoltam hátha van erre vmi praktika:))
de akkor majd később próbáljuk. azt hittem, h vmit nem akar csinálni, az baj, úgy értem, h gondoltam mindent tudnia kell, ami mondjuk a 8-9 hós feladatok között van.
Egyébként nagyon okos baba:)) ezért is ijedtem meg kicsit, hogy van pár, amire képtelenség rávenni:))
de akkor azok csak nem érdeklik ezek szerint:))
akkor megnyugodtam.:))
köszi még egyszer mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!