Csill79 kérdése:
Miért ébred óránként 6 hós lányom? Kivagyok!
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki a fogzást mondja,de már kezdek elbizonytalanodni,mert 1 hónapja már ez van és fogak sehol.
Nagyon nehéz nappal is elaltatni,van,hogy fél órát sír mire elalszik,vagy többet.Vannak napok amikor meg beteszem az ágyába és 5 perc múlva alszik is.Éjjel pedig állandóan felsír,vagy vizet kap,vagy csak cumi vissza,vagy bekenem az ínyét,de már nagyon fáradt vagyok:(Ötletek?Ja és 1 szobában vagyunk,de az ágyában alszik.
2011. ápr. 25. 11:59
11/16 anonim válasza:
Mi is ugyanúgy csináltuk mint az utolsó válaszoló. Az én kisfiamnál is kb. 5 hónapos korában kezdődött, hogy éjjel többször 10-15x ébredt. Ekkor már nem szopizott éjjel, viszont cumizott és az kellett neki, ahogy megkapta, már aludt is tovább. csak nekünk nem sikerült visszaaludni. Nagyon kimerítő volt, főleg, hogy a nappali alvások is nagyon nehezen mentek. Éppen ezért nem szokatom a cumira a 2. babámat. Kb. 6 hónapos volt, amikor átmentünk a férjemmel a másik szobába aludni, és onnantól kezdve márcsak 3-5x ébredt éjszaka, de ez viszont sajnos eltartott 3 éves koráig. Most 4 éves és még mindig felébred 1-2x. Szerintem vannak ilyen rossz alvó gyerekek. A 2. kisfiam teljesen az ellentétje, ő bárhol képes aludni, naponta 2x is 2-3 órát, és az éjszaka is csak 1x kel fel szopizni. Szóval szerintem ez alkati kérdés.
12/16 anonim válasza:
nálunk 8 hónaposan volt ilyen. nálunk is mindenki a fogra fogta, de én valahol éreztem, h nem. hát nem is. akkor állt fel. uh lehet, hogy most fog a babád hátról hasra és vagy visszafordulni. mozgásfejlődés. konkrétan én depressziós lettem a kialvatlanságtól és kikészültem idegileg. kitartás. együtt érzünk.
13/16 A kérdező kommentje:
Akkor sok jóra ne számítsak:(
2011. ápr. 28. 12:08
14/16 anonim válasza:
nem lehet, hogy éhes??? enyém akkor csinálta ezt, megetettem és aludt reggelig
15/16 A kérdező kommentje:
Én nem tudom,hogy éhes-e,de mindenesetre furcsa,hogy félévesen szokik rá az éjszakai evésre!Megetetem ha már nem bírok vele!Köszönöm a válaszokat lányok.
2011. ápr. 28. 22:45
16/16 anonim válasza:
A mozgásfejlődés is nagyon bekavarhat az éjszakákba...sok az új az agynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!