Mitől alszik ilyen rosszul a 4 hós babám? Hetek óta nem tud két óránál többet aludni, rugdal, csapkodja a fejét, felébred, van hogy óránként. Már kivagyok.
Fognak még nincs nyoma, nincs meleg 22 fok a szobában, nem hinném hogy fázik, este tápszert kap.
Nincs ötletem. Lehet hogy megint a hasa fáj? Azon már túlestünk kb. egy hónaposan, amióta angolvizet kaPOTT. Még most is kap, csak nem olyan sűrűn.
sztem éjszaka ébred 2 óránként, úgy érti a kérdező, az nem olyan mázli. :D
hát, nálunk is ez volt....sokminden megzavarhatja. vsz érzékenyebb a babád mint az átlag. őket még egy akrámilyen kis zaj is megzavarja, reccsen egy et a parketta vagy bútor, vagy bekapcsol a termosztát...az enyémet anno ezek is megzavarták. az meg hogy nem látod a fogát, nem jelenti, hogy ő már nem érzi. :)
az enyém is 4 hósan kezdte ezeket az "oktalan" ébredéseket. addig ráfogtam az éhségre. de utána se múlt el, hogy elvileg mr nem kellett volna 3 órénkánt enni....de ő ébredt. legdurvább periódus volt úgy 7 hós korától 14 hós koráig. akkor: fog, mozgásfejlődés, szeparációs szorongás....14 hós korától lassan javult, majd 16 hós korától csak 1-2x kelt éjjel, és 20 hós koártól átalussza az éjszakát.
2 éves kislány anyukája
Szia!sajnos segiteni nem tudok,mert nekem ugyanez a gondom.Csak az én kisfiam már 1 éves lessz ebben a hónapban.
Éjszakáink elég váltózatosak,de minden éjjel felébred,2-3 óránál egyhuzamban még nem aludt.Forog,pörög,felül,dobálja magát.Ilyenkor megitatom és alszik tovább.Ha jön a foga,akkor éjszaka üvölt és akkor tudom,hogy 2-3 napon belül kint lessz a fogacska.
Jelenleg 6 van neki.
Nappal pedig még 2x alszik,délelött 1 órát és délután másfél-két órát,DE ezt csak babakocsiban .Próbáltam napközben is a kiságyban,de ott nem alszik el.
Szerintem majd az idő megoldja a dolgot,remélem,ha elindul egyedül jobban elfárad és jobban fog aludni.
Az éjszakai alvásnál a legrosszabb talán akkor volt,amikor elkezdte a nagymozgásokat,és éjszaka is azt gyakorolta.Kitartás nem vagy egyedül evvel a gonddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!