Fejlődési rendellenesség lehet?
A kisfiam lassan 14 hónapos,egy örökmozgó sajtkukac kisbaba.De a bal oldalon a legalsó borda csontja nagyon csúnyán kidudorodik.Eddig nem volt feltűnő mert vékonyka kisfiú és eddig is kirajzolódott- főleg fekve - a mellkas csontozata.Nem husis baba,így most egy jó pár napja feltűnt, hogy a bal oldalon kidudorodik az említett legalsó borda csont.Ha magam elé veszem és végig simítom a kis mellkasát akkor kézzel is jól érzékelhető, hogy az egyik oldalon kidudorodik. Lehet, hogy már régebb óta ilyen csak most, hogy kevesebbet hízott (állandóan mozgásban van) és inkább nőtt jobban látszik.
Nem fáj neki ha megsimítom, nem volt bekékülve, nem ütötte be sehova.Először azt hittem "tyúkmell" vagy "cipész mellkas" ki hogy ismeri,de neki középen nincs behorpadva a mellkasánál.Tudom, hogy mindenképpen orvos kedden ez lesz az első dolgom, csak hátha van itt olyan anyuka aki tapasztalt hasonlót vagy hallott, látott már ilyesmit.
Nagyon el vagyok keseredve ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!