2,5 hónapos kislányom pár hete sokszor öltögeti a nyelvét Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Nyujtogatja nyalogatja a száját, szája között tartja kicsi ideig. Volt akinek szintén csinálta és nem volt semmi baja? (down, mozaik down stb) Doktornőőnk rákérdezett gyakran nyujtogatja de semmit nem mondott, azóta figyelem és persze mindíg nyujtogatja.a védőnőtöl megtudtam h ez lehet down kórra utal jel, de az szerinte kizárt.a szemét kicsit mandulavágásúnak találta, de azt mondta az még alakul.Beutalót nem adnak mert szerinntük amígilyen jol fejlödik szellemileg és fizikailag is addig ne aggódjak.Csak persze ha már egy ilyet elejtenek az ember előtt nehéz nem aggodni.. Hátha hallott már valaki hasonl esetről. Alvás közben be van csukva szinte mindíg olyankor bent van a nyelve is. és napközben is be tudja csukni,de legtöbbször kinyujtogatja. Köszi előre is a válaszokat2011. ápr. 24. 15:19
11/14 anonim válasza:
Az én kislányom 5-én lesz 3 hónapos, és ő is nyújtogatja egész nap a nyelvét,erre én is nyújtogatom rá,mire ő nagyokat mosolyog,és ezen jól elszórakozunk.Meg sem fordult a fejemben,hogy ez vmire utaló jel lenne,teljesen normális életkori sajátosság, szerintem ne idegeskedj miatta!
12/14 anonim válasza:
Most jött rá, hogy tudja mozgatni. Ez neki nagyon érdekes.
Az én kislányom is ennyi idősen kezdte, pár hét alatt kiment a "divatból", és jött a nyálas prüttyögés.
Most fél éves és a rikoltozás a "menő" :).
Hidd el, egy-két óra folyamatos rikogatás után azt kívánod, bárcsak a nyelvét nyújtogatná.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönö mindenkinek a megnyugtató válaszokat! Remélem akkor tényleg semmi gond. Főleg így hogy szépen fejlödik, erős, figyel mosolyog... És álmában nem lóg ki a nyelve, ha nagy lenne és baj lenen gondolom akkor is kilógna. És nektek is egész nap csinálja? PErsze sokszor be is csukja, de ha ébren van szinte állandóan sőt már cupoogtatja is :) föleg ha izgatott vagy nagyon tetszik nek ia játék akkor van hog yteljesen kinyujtja . Nektek is hasonló?
2011. ápr. 27. 13:33
14/14 anonim válasza:
A jóég áldjon meg, ne idegeskedj, van egy makk egészséges, feltehetően gyönyörű kislányod! :) Semmi baja nincs, örülj hogy felfedezte a nyelvét, száját. :) Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!