Babakocsis anyukák ( mármint akik kizárólag kocsiban hordjátok a babátokat - kenguru + hordozókendő kizárva ), gyakran érzitek úgy, hogy szabályosan kisebbségben vagyunk és kinéznek valahonnan?
én sosem kengurúztam, nem hordozókendőztem, hanem mentünk babakocsival...igaz nem ültünk fel tömegközlekedési eszközre sem, mentünk gyalog, vagy kocsival vittem hordozóba.
pedig terveztem a kengurúzást, de mire annyi idős lett, hogy nem aludt egész nap, tehát étkezések között ébren volt több mint 1 órát, már olyan nehéz és nagy volt, hogy én sem bírtam a 150 cm-mel a hasamon cipelni.
szerintem ne törődj azzal, ha kinéznek valahonnan, bár a helyijáratos buszon kívül nem is tudom, hogy hol tudnak kinézni egy babakocsis anyukát. úgy gondolom, hogy legtöbben még babakocsit használnak, esetleg kirándulás vagy tömegközlekedés esetén praktikus a hordozás, illetve annak jó, akinek a babája utálja a babakocsit.
hozzáteszem, egyszer ősszel a Zemplénben voltunk, ott a helyiek késő délután mentek gombát szedni és babakocsival húzták fel a gyereküket a hegyre...szóval "kinek a pap, kinek a papné"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!