A hordozókendő vagy a kenguru a praktikusabb?
szia!
a kendő szerintem mindenképpen praktikusabb, mert sokoldalú (ha elég hosszút veszel), tudod szemben ültetni is, hátizsákként vinni...
és kényelmesebb, mert teljesen átveszed a súlyát, mint pl. amikor a pocakban hordtad.
ha sokat használnád, akkor szerintem érdemes egy drágább Lana kendőre beruházni, mert nagyon megkönnyíti a cipelést. ha ritkábban használnád, akkor a Nandu is megteszi.
A kenguru annyiban praktikusabb, hogy könnyebb felvenni. Viszont én nem sokáig bírtam (elvileg 9 kilóig jó, de már 7 kilósan feladtam), és állítólag nem is olyan egészséges, mert lóg benne a baba lába, de ezt nyilván én konkrétan nem tudhatom.
A kendő jó, csak gyakorolni kell a felvételét, nem olyan egyszerű. Mi mei tai-oztunk, az könnyebb, most pedig Lilliputi csatos hordozónk van, olyasmi mint a kenguru, csak jobb a kivitelezése, simán viszem benne a hátamon a 9,5 kilós gyereket.
Kedves Kérdező!
Nekünk nagyon bevált a Gremese mei tai! Egészen kis kortól kezdve hordható benne a csecsemő. Nagyon jó tartást biztosít, a mi babánk kötött csípője is szépen fejlődik benne. Hordani is kényelmes benne a babót, felkötni is egyszerű!
Ha van facebookod, ott is megkeresheted őket, ott a babánk is fenn van a képek között barna-narancs meitaiban! Nagyon szeret benne lenni, mindig elalszik benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!