Melyik a praktikusabb: a testvérkocsi, a testvérfellépő vagy hordozókendő? Tapasztalatok?
másfél évesen az enyém már nem használt babakocsit, eszméletlen távolságokat legyalogolt - így nálunk nem volt egyik alternatíva sem! a kicsi megörökölte a babakocsit, de mellette hordozókendőt is használtunk, mikor melyik volt praktikusabb!
ha nem télen születik a kistesó, hanem tavasz-nyáron, akkor én mindenképp a fellépőt próbálnám ki első körben - merthogy a nagy inkább szerintem már mozogna (akár kismotorral is), a babakocsiból gyakrabban kéredzkedne ki, akkor meg felesleges a nagy méretű tesókocsi - DE ez már tényleg gyerekfüggő!
22 hónap különbség, testvérbabakocsiztunk.
Nekünk erre volt szükségünk, a nagy még nem jött rendesen mellettem, a testvérfellépőről leugrált volna. Így tudtunk normálisan közlekedni, és nagyon szerettem, jó kis kocsink van. (Eladósorba került, ha esetleg érdekel valakit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!