Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok erről a babakocs...

Mit gondoltok erről a babakocsiről? Megéri az árát?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy jobb fajta babakocsit venni. Hosszas keresgélés után ez az, ami több szempontból nagyon tetszik.

Van valaki ilyen, vagy ehhez hasonló? Mi a véleményetek róla?

Köszi a segítséget!

[link]

2011. ápr. 21. 14:47
 1/9 A kérdező kommentje:
*valakinek
2011. ápr. 21. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekünk hasonló van, csak 4 kerekű. Én nem szeretem a három kerekű babkocsikat, mert mikor kipróbáltam nekem kicsit kibillent mindig oldalra.

De amúgy jó babakocsinak tűnik.

(Nekünk amúgy ilyen van: Baby Point V3)

2011. ápr. 21. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:

"Ülõrész jellemzõi: nem dönthetõ 150° alá, 3 fokozatban dönthetõ, a lábtartóval együtt,"

Nekem ez nem tetszik csak, hogy lábtartóval együtt dönthető. Az azt jelenti, hogy mindig ebben a pózban van, és hiába fogod hátradönteni a háttámlát, a lába égnek fog állni... Aludni pedig úgy nem igazán lesz kényelmes a gyereknek. Olyan kéne, aminek csak a háttámlája dönthető.

Nekünk egyébként kinézetre hasonló vázú kocsink van, csak annak nincs mózese, külön dönthető csak a háttámlája, meg más a márkája, és olcsóbb volt. (ilyen: [link]

2011. ápr. 21. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nehéz. Sportüléssel 11,3 kg. + a gyerek.

Én valami könnyebbet néznék a helyedben.

2011. ápr. 21. 20:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat :)

Nem tudom, de lehet, hogy nekem lesz lesz gond a súlya.. Nem kell sehova felcipelnem a kocsit(kertes házban lakunk) habár, természetesen akkor sem jó dolog egy nehéz babakocsi :)

2011. ápr. 22. 09:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk nem áll égnek a baba lába, és aludni is tud benne.
2011. ápr. 22. 09:55
 7/9 anonim ***** válasza:

(én írtam, hogy nehéz)

Mi is kertes házban lakunk, de a nehéz kocsi akkor sem jó!

Kunert Vippel kezdtük, az is kb. ennyi kg, de összehasonlítva a mostanival (Hauck Malibu), ég és föld a kettő!

2011. ápr. 22. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
nálam ott kezdődik hogy 100 akárhány ezer forintot nem adok ki egy kocsiért pláne mert pár hónapot használjuk... ki tudja milyen tipusú baba lesz, lehet utál majd kocsiba,mennyire lesz eleven 5-6 hónapos korára hogy maradjon benne...ez az én egyéni véleményem... :)
2011. ápr. 22. 15:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Mi azért szeretnénk egy drágábbat, és strapabíróbbat, mert 3 gyermeket szeretnénk :) Reményeink szerint mind a 3 bébit kibírná a járgány.
2011. ápr. 22. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!