Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-1,5 éves babád hány fokos...

1-1,5 éves babád hány fokos vízben fürdik este?

Figyelt kérdés
A fiam 14 hónapos, és 3. napja úgy kipirosodik fürdés közben az egész teste, hogy egy rák elbújhatna mellette... Még mindig 36-37 fokos vízben fürdik, mint újszülött korában. Lehet, hogy alacsonyabb hőmérsékletű vízben kellene fürdetnünk?
2011. ápr. 20. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Sosem mértem még a vízhőfokot. A karom beleteszem, ha nem érzem forrónak mehet bele és kész.

Attól is lehet a kipirosodás, hogy nagyon száraz a bőre, és a meleg vízben ücsörgés még inkább kiszárítja.

2011. ápr. 20. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Én sem mérem a víz fokát.Olyanban fürdik mint mi.

Kisfiam is ki szokott pirosodni,annyira nem mint a rák,de azért piroska:)))

Én minden fürdés után be szoktam kenni testápolóval.

Gabi krémes testápolót használjuk amúgy.

2011. ápr. 20. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, valószínű túl meleg a víz, legalábbis kislányom lába akkor szokott ilyen lenni mikor kicsit melegebbre sikerül engednem a vizet, én se mérem, csak beleteszem a kezem és ha nekem jó akkor általában neki is.
2011. ápr. 20. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg túl meleg neki a víz.

De én sem szoktam mérni, csak belenyúlik, hogy mennyire meleg.

2011. ápr. 21. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
bocs, belenyúlok. :)
2011. ápr. 21. 09:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is mostanában vettem észre másfél éves fiamon, hogy az eddig megszokott 37 fokos vízben melege van, piros a bőre, és izzadságcseppek vannak az orrán. A melegebb idő miatt lenne? Így most pár fokkal csökkenteni kell a hőmérsékletet.
2011. ápr. 21. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!