Azt hallottam nem rég, hogy ha valaki terhesen egy kád nagyon meleg/forró vízben fürdik az elveszítheti a babát! Mit gondoltok? Igaz?
Szia!
A forró vízben fürdés alhasi vérbőséget okoz, tehát lehet benne valami.
Én első babámnál fürödtem, vízben, mert jól esett de csak 36-37 fokosban és nem fél órát. Előtte természetesen letusoltam, mert így higiénikusabbnak tartottam. Ha nyitva van a méhszájad, akkor fertőzés forrása is lehet a vízben ücsörgés. Kérdd ki az orvosod véleményét szerintem.
Szia, azt én is mondanám, hogy légy óvatos, különösen az első hónapokban.
De én 5 hónapos terhes voltam, mikor egy olyan lakásból, ahol csak zuhany volt, egy olyanba költöztünk, ahol kád is van, és azóta heti 2-3-szor fürdök forró vízben(imádom a fürdőt, és megnyugtat, közben a baba néha mocorog, - igaz, a boiler nem hajlamos olyan forró vizet csinálni, mint akarok, de így is elég meleg). Baba szerencsére egyenlőre ok (35 hetes terhes vagyok).
De persze mint mások is mondják, azért csak óvatosan, különösen az elején. Jó szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!