Ha jó habos vízben fürdik a gyerkőc, fürdés végén lezuhanyozzátok róla a habot, vagy úgy habosan veszitek ki a kádból?
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 21:51
1/9 anonim válasza:
Rakj a vizbe kevesebb fürdetöt, hogy ne legyen habos. De nem kell lezuhanyoztatni, a fürdetök úgy vannak összeállitva, hogy az elöirt adagolás mellett nem ártanak a börnek, söt inkább ápolják.
2/9 anonim válasza:
Én is néha sok habot teszek a vízbe /nagyon élvezi :)
De nem zuhanyoztatom le.
3/9 anonim válasza:
mi mindig lezuhanyozzuk, nem is gondoltam, hogy nem kell. én magamat is lezuhanyzom fürdés után. :)
4/9 anonim válasza:
Bocs az offért! Milyen habfürdőt használtok? Mi a Babát próbáltuk, de nincs sok habja. :(
5/9 anonim válasza:
Az én lányom 16 hónapos.
Neki szerencsére minden jöhet.
jelenleg a Dm-ben kapható Balea a tuti :)
6/9 anonim válasza:
Én csak a kezemmel szoktam lelocsolni,hogy ne legyen habos.
7/9 anonim válasza:
nem zuhanyozom le, szerintem felesleges. :)
8/9 Ginseng Titusz válasza:
Én ki szoktam venni a gyereket úgy habosan, és megkérdezem tőle:no kispajtás! Leöblítsük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!