A tápszert hűtőben kell tárolni?
Figyelt kérdés
BEBA anyatej-kiegészítőt kap a babám. Eddig a konyhában a polcon tároltam, de ma felvilágosított a gyógyszertárban az eladó, hogy ezt hűtőben kell tárolni, néztem is nagyokat.
A doboz alján valóban az van, hogy hűvös helyen kell tárolni, de hogy hűtőben? Most három doboz van itthon, simán elfoglal egy polcot az amúgy is kicsi hűtőben.
Ti hol tároljátok?
2011. ápr. 20. 21:15
1/8 anonim válasza:
A konyhaszekrényben. Eddig semmi baja nem volt, össze sem állt.
Hűtőben??? Ez nekem is furcsa. :)
2/8 anonim válasza:
A gyógyszertáros a hűtőből vette ki? Nem hiszem :)
3/8 anonim válasza:
Mikor még tápszert kapott a lányom,egyszer a vásárlásnál a gyógyszertárban kioktattak,hogy hűtőben kell tárolni.Én is a konyhaszekrényben tartottam addig és azután is.Felhívtam a védőnőt,hogy mi a véleménye erről,ő azt mondta,hogy nyugodtan tarthatom a szekrényben.Amúgy abban a gyógyszertárban hűtőből vette ki a gyógyszerész.
4/8 A kérdező kommentje:
Ebben a gyógyszertárban is hűtőből vette ki az eladó, ezért is bizonytalanodtam el.
2011. ápr. 20. 21:54
5/8 A kérdező kommentje:
Viszont a másik, hogy a legtöbb baba áruházban, vagy akár a DM-ben is a tápszerek meg csak simán a polcokra vannak kitéve.
2011. ápr. 20. 21:55
6/8 anonim válasza:
a mienkre rá van írva, hogy hűvös helyen, de nem hűtőben!
7/8 anonim válasza:
utolsó vagyok, még annyit, hogy mivel nyáron nincs hűvös hely a lakásban, ezért én akkor beteszem a hűtőbe
8/8 anonim válasza:
Szerintem a hűtőben nagyon gyorsan megkeményedik a páratartalom miatt, hiába zárod vissza. Soha nem tartottam ott és semmi baja nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!