A kész tápszert meddig lehet tárolni?
Hát én fűtött szobában vagy szobahőmérsékleten nem tárolnám.
Hűtőben elvileg 24 óráig. De a legtöbb amit megcsináltam az este volt éjszakára és a hajnali 6 órás etetés már frissen készült.
Hűtőben 24 óra. Az összes gyerekosztályon, koraszülött osztályon max 24 órát tárolják hűtőben. De szerintem ez valahol a dobozára is rá van írva.
Szobahőmérsékleten még fél órára se hagyd.
Akkora tények. A tápszer NEM anyatej! Szobahőmérsékleten max. 2 órát lehet tárolni, de hűtőben teljesen felesleges , mert 1. kémiailag változik az összetétele 2. Felmelegítve még jobban változik. (Teljesen mindegy hogy mikro vagy tűzhely).
És nem, nem a gonosz tápszergyártók találták ki, hogy jobban fogyjon a tápi, hanem csak egyszerű ésszel bele kell gondolni, hogy tejporról van szó. Keveritek még mindig az anyatejjel, az nem por. Azt lehet hűtőben hagyni 2 napig is, és simán lehet melegíteni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!