Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig lehet tárolni az előre...

Meddig lehet tárolni az előre elkészített tápszert? Mondjuk éjszakára ha elkészítek 3 adagot, hűtőbe teszem az nem romlik meg?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy van több ilyen kérdés, és hogy nem lehet termoszba tárolni, és akkor ha megyek valahova hogyan vigyem?
2009. ápr. 21. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:

szia! a baba magazinban azt olvastam, hűtőben lehet tárolni a bekevert tápszert.

persze a legjobb mindig a friss kaja.

éjjel én úgy csináltam, hogy a felforralt, lehűtött vizet kimértem cumisüvegbe és beraktam a hűtőbe. amikor kellett, gyorsan megmikróztam a vizet (előre kikísérleteztem, meddig kell mennie a megfelelő hőmérséklethez) és belezuttyantottam a tápszert.

ha mész valahova, mérd ki a vizet a cumisüvegbe, vagy termoszba, egy kis dobozba meg a tápit és amikor kell, csak össze kell önteni.

nagyon bejött nekem az lufóliás módszer. a forró vizet beleöntöttem a cumisübegbe, amit beteketrem folpackkal. pont jó lett a hőmérséklete 3 óra múlva!

2009. ápr. 21. 11:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Én három üvegbe teszek tápszer adagot, beviszek a szobába egy mérőpoharat, és egy termoszba vizet. Ha ébred pici lányom gyors elkészítem és friss.
2009. ápr. 21. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!