Nem értem h egyes anyukák miért gondolják azt h itt doktorok vannak?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nem vagyok orvos,de ez talán jó példa.
Anyuka feltett egy kérdést én pedig válaszoltam,mert ismerős volt a tünet amit a babájáról írt.Megnyugtattam a válaszommal ő ezt visszaigazolta.Ez pedig jó érzéssel tölt el.Segítettem egy Édesanyának a válaszommal,tapasztalatommal így egy kicsit jobbnak érzem magam.És ha én felteszek egy kérdést és válaszoltok rá azzal lehet,hogy pont segítetek pedig nem vagyok orvos és itt a nagy többség sem az.Tapasztalatot cserélünk.Ennyi.Ezért van ez az oldal.
Azért van az oldal, hogy segítsünk egymásnak. Ha valaki esetleg nem tud/nem ért valamit, gondolhatja, hogy a másik is tapasztalt hasonlót, hátha hozzá tud szólni.
Senki nem a csodát, meg a megváltást várja a válaszolóktól, de ha a másiknak már volt része az adott dologban, esetleg tud segíteni, vagy megpróbál.
Nem sértésként írom, de attól, hogy pl Te nem tudsz válaszolni a kérdésére, lehet, hogy más tud.
Sokkal inkább tartom fölöslegesnek az unatkozós kérdéseket, pl mit ebédeltetek tegnap, hova mentek holnap, milyen színű ruhát adsz ma a gyerekre... stb.
LÁTJUK.Így helyes.
Látod?Segítettem,hogy legközelebb helyesen írd.Bár nem ebbe a témába tartozik,mégis megint egy dologgal okosabb lettél.És itt is bebizonyosodik,hogy erre van ez az oldal!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!