Hogy szabaduljak meg az anyósomtól?
Igaza van az elöttem szólónak! Ne hagyd magad, és ne engedd hogy rámenjen a házasságod!!!
A férjednek pedig melléd kellene állnia, hiszen ti már egy család vagytok.Szerintem mond el neki, hogy neked ez így nem jó, és szóljon a "kedves mamának", hogy a saját dolgával törödjön!
Kitartás!!!
Ezt tisztázzd előbb a férjeddel. Nehogy már erre menjen rá a házasságotok,amikor a legboldogabbnak kellene lennetek. Lehet csak azért ad igazat anyukájának, hogy elkerülje a konfliktust vele. Vagy ha kettesben vagytok akkor is anyunak ad igazat, mert akkor én jól megmondanám neki a magamét. Végtére is nem ő hordta ki a gyereket és nem is neki kell szoptatni.
Amúgy én ráhagyom már anyósomra. Az enyém is folyton dumál, hogy az ő gyerekei már 3 hónaposan parizert tettek és meg miért nem adok a 10 hónapos lányomnak. És még sorolhatnám a végtelenségig. Egyik fülemen be a másikon ki.
Cián?:-D
Mond meg neki,hogy hagyja abba,mert különben elváltok és akkor már nem lesz mibe belepofáznia.
Az ő idejükben is más volt minden,nem biztos,hogy ő mondja helyesen!!!
Fogd a gyerekorvosra,védőnőre,hogy manapság ez a gyakorlat,nem az amit ő mond.
A férjednek nem szabadna ezt engedni.
Én alapból távol tartom magamtól az anyósomat,mert ő is okoskodik folyton,de nem hagytam magam,a párom ellen is fellázadtam.
Ne beszélj neki arról mit,hogyan csinálsz és ne előtte.
Nehéz de állj a sarkadra,mert egy anyós bizony tönkreteheti a házasságot.
Ha nagyon nem bírod és van hova menned menj el pár napra és éreztesd a pároddal milyen lenne nélkületek.
Egyben biztos lehetsz,soha nem fog megváltozni,mindig légy résen.
en eltiltottam az elso hat hetre a nagyszuloket, es egyaltalan, mindenkit.
nem orultek neki, de nem erdekel, nekem kell ennyi ido, hogy megismerjem a babam, kell ennyi, hogy harman kialakitsunk egy szokast, mert igenis a ferjemnek is lesz feladata, és utana is havonta egyszer johetnek, amig 3 honapos nem lesz, utana heti egyszer, amig fel eves nem lesz.
az anyosom tanar, azzal a mentalitassal, hogy mindent jobban tud, bar imadom, es joszandeku, anyam meg gorcsosen szeretetehes, es nem erzem, hogy az unokajan kene kielnie.
mindenki huzta a szajat, igazabol picit a ferjem is, aposom meg mindig nem hiszi el, neha mondja, hogy majd a baba szuletese utan, en meg hatarozottan mondom, hogy NEM.
tudom, hogy nehezebb lesz, es szaladni fog a haztartas, mert mar most, az utolso napokban-hetekben is szalad, de onzo dog vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!