Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megőrülök az anyósomtól! Más...

Megőrülök az anyósomtól! Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 09:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Mindig beleszól mindenbe, meg akarja mondani mit hogyan csináljak! Már leállítottam szép szóval de csak nem enged!

A báttyáméknál érdekes módon nem csinálja ezt, ott tiszteletben tartja amit akarnak. Akkor nálunk mért nem?

2009. febr. 20. 09:52
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Én is így vagyok vele! Teljesen kiakaszt amikor itt van, osztja az észt, holott sem a fiával sem a lányával nincs jó kapcsolata, mégis ő akarja megmondani hogyan neveljem a babám. Ráadásul mindig túlpörgeti a gyereket nem veszi észre, hogy a pici fáradt, ha ezt szóvá teszem az meg nem tetszik neki. Szerencsére csak hetente egyszer jönnek, bőven elég is belőle.
2009. febr. 20. 10:04
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

Mert a bátyád gyerekeihez semmi köze sincsen a te gyereked meg unokája. Igaz ez nem jogosítja fel arra hogy kioktason. De azért kiszokták az anyósok a menyüket. hallgasd meg gondold végig hogy mit is mondott, és ha nem teszik akkor csináld másképp.

A gond hogy az idösebb korosztály sokmindent jobban tud de sokminden abban az idöben mikor nekik volt kicsi a gyeremek rosszul csináltak. Szóval mérlegeld, hogy jó vagy rossz az amit mondott. Mert csak a hülye nem fogadja meg a jótanácsot.

2009. febr. 20. 10:06
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Mert ők biztosan "beszóltak" neki :-)

Viccet félre téve,kérdezd meg őket,mit csináltak vele,hogy már nem szól bele semmibe.....vagy mit csinálnak másképp-

És kitartás!Ismered a mondást nem?akkor jó egy anyós....

kivéve anyukánkat :-D

2009. febr. 20. 10:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia Hát nálam sem jobb a helyzet párommal itt lakunk sajnos a nagyobbik fiának nem osztogat ötletet csak nekünk , és most még a főzést is rám akarja erőszakolni. de meg ez a ártatlan kérdések Nagyon kinem álhatsz, ugye nem vagyok nagyon utba stb.

de én már elértem hogy nem tömne mindent a gyerekbe. :)

2009. febr. 20. 10:08
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Na meg hogy hogy öltöztessem fel. egyszerüen megörit hogy nem fázik, jaj szegény még ezt is meg azt is...
2009. febr. 20. 10:15
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

Az enyém ráadásul sértődős fajta is, azon kívül, h okoskodik és szétrázza a gyerek s*ggét, ha nálunk van. :/ Már nem is merek neki szólni semmiért, kibírjuk azt az 1-2 órát, míg tiszteletét teszi nálunk (igaz, összeszorítom a fogamat). Ő nem volt jó anya, de mamának is borzasztó! Gügyög a gyerekhez, meg mindig felébreszti, ha beállít és alszik szegény! Az meg, h én soha nem vagyok jó, már megszokott dolog. Mindenbe beleszól, és a s*ggét ki kell nyalni, ha jön, mégsem leszek jó soha.

Szóval nem vagy egyedül a problémáddal. Szerintem a fiús anyukák rettentő rossz anyósok, a lányosak nem annyira gázok (ahogy én a környezetemben látom). Tisztelet a kivételnek (azért olyan is akad elvétve)!

2009. febr. 20. 10:16
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez az anyós világ nagyon kifürkészhetetlen... Az én párom szülei egyszerűen dementorok!!! Félelmetes módon válik a világ fekete-fehérré és energiátlanná az ember mikor megjelennek valahol... Próbálom a minimumra csökkenteni a találkozásokat, hátha úgy jobb lesz!
2009. febr. 20. 10:16
 9/13 A kérdező kommentje:

no akkor meg vagyunk áldva velük :)

köszönöm a válaszokat

2009. febr. 20. 10:22
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Én már a gondolattól is rosszul vagyok, ha mennünk kell anyósomhoz. Szerencse, hogx 200 km-re lakik. A 9 hónapos gyerekemet folyton szalámival, meg általa főzött agyonfűszerezett levessel akarja eteni. Nem tetszik neki, hogy bébiételen él, hogy altatom és miért nem hagyom sírni majd megunja és elalszik, miért nyolckor fektetem, mert az ő gyerekei, már fél nyolckor aludtak, miért tápszert adok neki és nem tejet. Na gondolhatod!!!! Kész vagyo tőle. Szerencse hogy csak 2-3 hetente látom.
2009. febr. 20. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!