Megőrülök az anyósomtól! Más is van ezzel így?
Mindig beleszól mindenbe, meg akarja mondani mit hogyan csináljak! Már leállítottam szép szóval de csak nem enged!
A báttyáméknál érdekes módon nem csinálja ezt, ott tiszteletben tartja amit akarnak. Akkor nálunk mért nem?
Mert a bátyád gyerekeihez semmi köze sincsen a te gyereked meg unokája. Igaz ez nem jogosítja fel arra hogy kioktason. De azért kiszokták az anyósok a menyüket. hallgasd meg gondold végig hogy mit is mondott, és ha nem teszik akkor csináld másképp.
A gond hogy az idösebb korosztály sokmindent jobban tud de sokminden abban az idöben mikor nekik volt kicsi a gyeremek rosszul csináltak. Szóval mérlegeld, hogy jó vagy rossz az amit mondott. Mert csak a hülye nem fogadja meg a jótanácsot.
Mert ők biztosan "beszóltak" neki :-)
Viccet félre téve,kérdezd meg őket,mit csináltak vele,hogy már nem szól bele semmibe.....vagy mit csinálnak másképp-
És kitartás!Ismered a mondást nem?akkor jó egy anyós....
kivéve anyukánkat :-D
Szia Hát nálam sem jobb a helyzet párommal itt lakunk sajnos a nagyobbik fiának nem osztogat ötletet csak nekünk , és most még a főzést is rám akarja erőszakolni. de meg ez a ártatlan kérdések Nagyon kinem álhatsz, ugye nem vagyok nagyon utba stb.
de én már elértem hogy nem tömne mindent a gyerekbe. :)
Az enyém ráadásul sértődős fajta is, azon kívül, h okoskodik és szétrázza a gyerek s*ggét, ha nálunk van. :/ Már nem is merek neki szólni semmiért, kibírjuk azt az 1-2 órát, míg tiszteletét teszi nálunk (igaz, összeszorítom a fogamat). Ő nem volt jó anya, de mamának is borzasztó! Gügyög a gyerekhez, meg mindig felébreszti, ha beállít és alszik szegény! Az meg, h én soha nem vagyok jó, már megszokott dolog. Mindenbe beleszól, és a s*ggét ki kell nyalni, ha jön, mégsem leszek jó soha.
Szóval nem vagy egyedül a problémáddal. Szerintem a fiús anyukák rettentő rossz anyósok, a lányosak nem annyira gázok (ahogy én a környezetemben látom). Tisztelet a kivételnek (azért olyan is akad elvétve)!
no akkor meg vagyunk áldva velük :)
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!