A kettes tápszer táplálóbb mint az egyes?
Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 14:24
1/5 anonim 

válasza:

Kalóriában nem okvetlenül, de összetételben más.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, csak azért kérdeztem, mert mióta áttértünk a kettesre, kevesebbet eszik a babám. Lehet, hogy véletlen egybeesés, és csak étvágytalanabb.
2009. márc. 4. 14:53
3/5 anonim 

válasza:

Eleinte az enyém is kevesebbet evett a kettesből, aztán lassan növelte az adagot. Nézdd meg, hogy kalóriadúsabb e a kettes, mert a mi kettesünk jóval több kalóriát tartalmazott, mint az egyes.
Na meg a kettes tápik, sűrűbbek is, jobban telítik a pocakot.
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem táplálóbb lehet, mert mi mióta áttértünk rá, azóta ritkábban eszik. Megeszi a 200ml-t de utána csak 5-6 óra múlva kér enni. Mivel csak este és éjszaka eszik tápszert, pontosan nem tudom lemérni,hogy mennyire tápláló, de az egyes tápszer mellett felkelt éjszaka enni, ezzel meg már nem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam. Én meg ugyanúgy 3 óránként akarom szegény gyerekbe tuszkolni a kaját, és csodálkozok hogy nem éhes.
2009. márc. 4. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!