Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónaposan vittétek...

Hány hónaposan vittétek először uszodába, strandra a babátokat?

Figyelt kérdés

Bababarát helyre vittétek vagy simán, olyan helyre ahová ti is jártok. Ha vízbe visszük, mire figyeljünk oda? S úszó peluson kívül adtatok rá fürdőnacit/fürdőruhát?

A mi kisfiúnk 3 hónapos lesz, s nyáron szeretnénk vinni strandra vagy usziba, még nem döntöttük el, s első baba így nem tudjuk nem lesz e korai. S 5 hónaposan gondoljuk, de nem tudjuk vihetnénk-e s úszó naci is kell-e neki vagy elég a pelus.

2011. ápr. 19. 22:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
bocs az offért,de ez engem is nagyon érdekel.4 hónapos múlt a babám,s nyáron én is vinném.
2011. ápr. 23. 21:37
 12/21 anonim ***** válasza:

Uszodába 8 hónaposan vittem HRG-re jártunk.

A Balatonba 15 hónaposan vittem először és a zalakarosi fürdőbe is ekkor.

2011. ápr. 23. 21:49
 13/21 A kérdező kommentje:
MI az a HRG?
2011. ápr. 23. 23:04
 14/21 anonim ***** válasza:

Az én lányom is 3 hónapos kora óta jár babauszásra. Imádja, volt egyszer hogy 3 alkalmat ki kellett hagynunk, hát olyan balhét voltak este mikor szedtem ki a kádból...

Hiányzott neki.

Mi nem spediális medencébe jártunk, csak annyi, hogy oxigénnel tisztitják folyamatossan.

De 4-5 hónapos volt, mikor voltunk a velencei tónál és fürdött benne. Könnyebben megszokta a hideg vizet mint én. Egyébként megkérdeztem előtte a gyerekorvost ő mondta, hogy nyugodtan, tisztább mint az uszodai vizek.

Egyébként uszópeluson kívül nincs másra szüksége. Ha nagyon szeretnél adhatsz rá egy uszógatyát, de igazából felesleges.

Mi holnap megyünk fürdeni. Egész napos élményfürdőzés lesz a program. 13 hónapos most a lányom. (oh most nézem, hogy akkor pont egy éve jár már usziba!!)

Jó lubickolást!

2011. ápr. 24. 10:56
 15/21 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. Most látom, hogy kérdeztél uszógumival kapcsolatban is.

Ilyen pici babára nincs még uszógumi. Kézben kell fogni. Ő is jobban érzi úgy magát. Biztonságban.

Mi most vettünk uszógumit neki. Az 1-es méretet. Ez 11kg-16 kb ig van. 1-2 éveseknek. Úgyhogy ezt mi is most kezdjük. Eddig kézben volt, vagy ha leért a lába akkor leraktam. De mivel mi ilyen régóta járunk az én lányom már nem fél a viztől.

Annyit5 tanácsolnék, ha usziba mentek, akkor 33-35 fokos viz az ideális neki. És hosszan ne logjon ki belőle mert akkor megfázhat.

Ha élő vizbe mentek akkor az természetesen hidegebb, abba nem tölthet egyszerre olyan sok időt.

2011. ápr. 24. 11:04
 16/21 anonim ***** válasza:
3 hónaposan elutaztunk Olaszországba,ott a szálloda medencéiben sokat volt.Később meg babaúszás...Eddig semmi bajunk nem volt.
2011. ápr. 24. 16:43
 17/21 anonim ***** válasza:

4 hónaposan vittük babaúszásra csak úszópelus volt rajta!Imádja a vízet!Nyáron meg irány Adria akkor lesz 14 hónapos!

Én úszógumit nem javasolnék mert még pici és ne ültesd!Gondolom még nem tud önállóan ülni!

2011. ápr. 24. 20:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Válaszolok néhány kérdésedre, kérdező! :)

"A babaúszásra Pesten hol lehet beiratkozni, nem tudja valaki? S mikor beírattátok, akkor mennyit kellett fizetni?"

Mi a Babausziba járunk, ez a XVI. kerületben található, családi háznál, a medencébe csak a babauszisok járnak bele, nem nyílt uszoda. A vizét UV-val tisztítják, tehát még a szemüket sem csípi a babáknak, nincs a vízben vegyszer, de kristálytiszta. 33 C-os a hőmérséklete, és 3 hónapos kortól lehet kezdeni. A gyerekek általában 3-4 éves korig járnak oda, de már van úszásképzésük is az ottaniaknak, így nem is kell másik uszodát keresni az úszásoktatáshoz sem. 4-5 éves korára megtanul úszni a gyerkőc. :) A bérlet ára 17 ezer Ft, ez 5 alkalmat jelent. A piciknek venni kell egy úszóbugyit is az úszópelus mellé, ez egyszer 3000 Ft pluszban. Mi hetente járunk, egy foglalkozás egy óra, és a végén mindkét szülő bemehet a picivel a vízbe.

"S amikor ilyen kisbabát vittetek strandra akkor milyen uszó gumit vettetek neki amiben bevittétek a vízbe?"

Beleülőset, ha szabad térre mész, tetővel, hogy ne égjen le. Ilyesmit: [link]

2011. ápr. 25. 12:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Hydroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika=HRG
2011. ápr. 26. 13:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi a XVI. Aligátor úszóiskolába járunk.Szombatonként-délelőtt-vannak az órák.Akkor csak a babák és a kísérő mehet a vízbe.4 alkalomra szóló bérlet van,ez 8900 ft.1 óra 45 perces.A kisfiam lassan 3 éves,3 hós kora óta jár.A mai napig nincs úszógumija(nem is volt),már beugrik a medencébe,merül,stb.ha leér a lába teljesen önállóan elvan(persze nem engedem egyedül)
2011. ápr. 26. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!