Két honapos babanak hányszor lehet orrszivozni az orrát és egy szívás meddig tartson egy orrlyukon?
Köszönöm
Csak annyira rossz... Tehetetlennek érzem magam, ő meg csak szenved.
Minden szívás előtt cseppents neki sós vízes oldatot, és várj 2-3 percet. Annyiszor csináld, ahányszor csak hallod, hogy nem kap levegőt. Ijesztő, mert ők még nem vesznek a szájukon levegőt, és azért nem tud enni se ilyenkor.
Mi is benyaltunk annó 3 hetesen náthát, tudom borzasztó, de szívjad neki, nehogy a fülére húzódjon.
Az ágyat emeljétek meg a fejrésznél, mi könyvet tettünk a láb alá, így kicsit jobb volt.
Ha sárgul, vagy zöldül a cucc, akkor vidd le a dokihoz...és a szívót nem csak oda kell tartani, hanem tekergesd is, hogy minden szögből legyen vákum.
jobbulást!
Koszi.
Az este kétszer volt fennt, akkor szívtam neki, amúgy tudott aludni. Szerencsére laza sincs és átlátszó az orrvaladeka, de mar biztos hogy nathas mert szipog, pruszkol és nehezen szopizik. Délután van doki, de gondolkodommhogy elvigyem e egyáltalán, hisz gyógyszert úgy se adna, nem akarom jobban megbetegiteni a varoteremi bacikkal.
utolsó vagyok,
ha vizes a váladék, ne vidd, csak ha színes, vagy köhög.
Hát akkor tényleg jobbulást Nektek!
A dokim azzal vigasztalt akkoriban, hogy minden valamire való gyerek 3 hós koráig 2x, 1 éves koráig 5-6x legalább megfázik...:-DDD
Ez engem megnyugtatott, mert azt hittem Én "fázattam" meg vhogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!