Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad orrszivózni 2 hós baba...

Szabad orrszivózni 2 hós baba nóziát?

Figyelt kérdés
nagy melegben,persze ment a ventilátor és jobban izzad a picikém mint mi. gondoltam,h elöbb-utóbb baj lesz. és tessék.... náthás lett és egy kis hőőő emelkedése is van. holnap megyünk dokihoz,mert csak akkora kaptunk időpontot. azért adtam neki (TYLENOL) lázcsillapitó szirupot.remélem nem lesz komolyabb baj!!!
2010. júl. 20. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én orrszívóztam az orrát 2 hónaposan, decemberi baba, persze megfázott egy kicsit a durva télben. Nem volt semmi baja az orrszívótól, a védőnő is ajánlotta. Orrszívó-porszívót használtunk.
2010. júl. 20. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet orrszívózni persze,csak vigyázz ha nem jön neki semmi akkor ne erőltesd mert felsérted a nyálkahártyát.
2010. júl. 20. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet igen,de óvatosan és gyorsan!Azért a ventilátorral vigyázni kell!Ne aggodj nem lesz komoly baj,csak egy kis megfázás!Pár nap és elmúlik!
2010. júl. 20. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Mielőtt kiszívod fújd be orrspray-vel, hogy oldja fel a váladékot, és úgy könnyebben kijön.
2010. júl. 23. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet!
2010. júl. 23. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha náthás kell is!
2010. júl. 23. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet!kellis mert csak rosszabb lesz a helyzet ha nem teszed.de előbb fúj be neki tengerisó oldatos orrsprayt,az feloldja és könnyebben jön.ez én kislányom télen született és már 3 hetesen picit betaknyosodott.én is szivattam neki.
2010. júl. 23. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!