Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan korrigálhatnám ezt a...

Hogyan korrigálhatnám ezt a hibát a babanaplóban? (képpel)

Figyelt kérdés

Előző terhességem sajnos a 13.héten vetéléssel végződött...

Most ismét terhes vagyok. Nem szeretnék másik babanaplót venni, mert csak egy a kis hibája van. Hogyan tudnám eltüntetni azt a dátumot? A hibajavitós megoldás olcsan csúnya és feltűnő. Valakinek valami ötlet.

Egyébként ez Gombos Edinás könyv ha ez bármit segit.

[link]

2011. ápr. 19. 18:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan babanaplóm van, mint amit az utolsó belinkelt! Nagyon szép, igényes, én nagyon szeretem!

Szerintem is vegyél újat! A linkelt naplót nagyon ajánlom!

2011. ápr. 21. 18:35
 22/27 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül? Mégiscsak másikat veszek...
2011. ápr. 21. 19:42
 23/27 anonim ***** válasza:
Én vennék egy újat !
2011. ápr. 21. 20:26
 24/27 anonim ***** válasza:

Én fényképet tennék oda vagy ultrahang fotót, estleges osszeragasztani azt a két oldalt.

Nekem anne geddses babanaplom van, kemenykotesu és nagyon szép.

2011. ápr. 21. 23:05
 25/27 anonim ***** válasza:

Én is újat vennék, és legközelebb már csak a baba születése után tölteném ki -nem csak babonából, hanem mert tényleg történhet bármikor bármi.

Sajnos én is így jártam. :(

2011. ápr. 22. 07:00
 26/27 anonim ***** válasza:

Most elszomorodtam. Nekem is Gombos Edinás könyvem van, de már ragasztottam bele képeket is eddig még egyben van. Most várhatom mikor hullik szét? Marha jó!

A helyedben én is másikat vennék, de ezt is eltenném emlékbe esetleg egy UH-s képpel, vagy egy fénykép rólad, mikor még a pocidban volt.

2011. ápr. 22. 07:31
 27/27 anonim ***** válasza:
Köszi a linket. Megnézem majd, én szeretném élőben is látni a könyvet, elég válogatós vagyok. Rossz, mert úgy gondoltam, hogy szépen tudom folyamatosan vezetni, aztán valahogy elmaradt. Még az első karácsonyig sem jutottam el, igaz minden fontos pillanat fel van jegyezve, fogak kibújása....csak át kellene vezetni, meg megvenni az új könyvet. Ti naprakészek vagytok a babanaplóval egyébként? Sok időm elmegy a cewe fotókönyv készítésével, a babavideót is hónapokig csináltam az első évéről, de szuper lett. Csak hát az a sok-sok fénykép, amiből válogatni kell, mániákus fotós vagyok....
2011. ápr. 26. 15:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!