Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítség, tiszta ragya lett a...

Segítség, tiszta ragya lett a 3 hetes gyerekem?!

Figyelt kérdés
aNJYATEJES A PICI, MONDTA A GYEREKORVOS, HOGY VÁRHATÓ EZ, DE NAGYON DURVA, ÚGY NÉZ KI MINT EGY KAMASZ. NEKTEK VOLT ILYEN?
2011. ápr. 17. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, mostantól kb. 2 hónapos koráig fokozatosan ürülnek ki belőle az anyai hormonok, ezért ilyen.

Az én fiam is rémisztően nézett ki, de 6 hetes korára olyan lett a bőre mint a bársony.

2011. ápr. 17. 20:18
 2/6 kisnita ***** válasza:

Az én kisfiamnak csak az orrán volt. Nyugi el fog múlni. Nem szabad piszkálni, semmiképpen nem szabad nyomkodni!! Tudatlan volt anyósom mert senki nem mondta el neki, hogy ez mi vagy mitől van és kinyomkodta a páromnak mikor pici baba volt. :S Mondta, hogy nagyon csúnya gennyes lett neki utána, a védőnő azt mondta kenegesse neki anyatejjel, de így is nehezen múlt el.

Ez amúgy nem fáj a babának, nem rossz neki, szóval ne aggódj semmi baj nem lesz csak hagyd békén.

Az én fiamnak kb 1 hónapos koráig volt ilyen az orra, utána magától elmúlt.

2011. ápr. 17. 20:19
 3/6 krisztivan ***** válasza:
Az én fiam arca is tele lett ilyen sok pici pattanás szerűvel,és nekem azt mondta az orvos hogy hagyjam ki az étkezésemből a tejet.Szépen lassan elmúlt.Több hónapig nem ittam tejet.
2011. ápr. 17. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Az Én kicsi lányom 2 hós.Mi is így néztünk ki de Én nem hagytam abba a tej ivást, és mégis elmúlt Én arra gondolok amit az első válasz adó írt, kiürültek az anyai hormonok. Most olyan szép a bére 2-3 hete. :)
2011. ápr. 17. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak másfél hete jöttek ki, 5 hetes, nagyon csúnyák, de ez van, türelmesen várnunk kell sajnos, míg elmúlik. :( Valaki javasolta, hogy sudokrémmel kenjem, néha bekenem vékonyan, talán kicsit jobb, de nem esküdnék, hogy attól.
2011. ápr. 17. 23:39
 6/6 anonim ***** válasza:
nekünk is volt,nagyon csúnya volt szegénykém, de nekünk írt fel a doktor nő valamilyen gyógyszertári krémet(már sajnos nem tudom mi volt a neve), 2x bekentem és teljesen elmúlt, aztán néha amikor láttam, hogy kezd vissza jönni, már kentem is be és szép lett.De azt mondta a doktornő, hogy enélkül is elmúlna.Ha gondolod kérdezz rá a doktornőtöknél.
2011. ápr. 18. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!