Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Tiszta hiszti a...

Mit tegyek? Tiszta hiszti a gyerekem evésközben, nem is akar nappal aludni sem.

Figyelt kérdés

Mikor kajcsira kerül a sor hisztizik,hogy éhes akkor jön a kajcsi iszik picit befeszíti magát és csak sír.Ezt 3 hete 2héten át eljátszotta már velem.Most megint kezdi 3 napja.

3 hónapos.Adjatok már tanácsot,mit tegyek vele.

Nem beteg,nem láza....

2009. febr. 6. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Pár tipp:

- hasikája fájhat

- fogacskáktól is lehet

- nem túl kemény a cicid, és nehéz neki szívni?

2009. febr. 6. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én babám ugyanezt csinálja 4 napja! Esti evéskor már a szájába sem veszi a cicit, csak üvölt. Lehet, hogy a hasa fáj! A pihenőszékében hallgat csak el, utána újra próbálom etetni...és ezt eljátszuk párszor. Nagyon sok türelem kell az biztos!
2009. febr. 6. 11:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Kész vagyok tőle,és ideges mert nem eszik.Ö is csak úgy hallgat el ha hintáztatom a pihenőszékbe..

Reggel 8 kór hiszti volt,evett vagy 80ml be feszít ordít azt vége.utána beraktam járókába hasara,és hagytam sírni,utána délig aludt,és evett most alszik.Bizit ha fel kell csinálja tovább.2. válaszadó Te,hogy bírod idegekkel?

2009. febr. 6. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Az estéket elég nehezen:-S Reggel is sírt szopinál. Kint voltunk sétálni akkor aludt egy picit. Most is nyöszörög..Hasa fájhat, mert pukik jönnek. Vasárnap óta nem volt kaki. Espumizan, Mecsek tea amit eddig próbáltam, de nem vált be egyik sem. Szélcsővel volt a vasárnapi.
2009. febr. 6. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja a hasonalvás, cumi a szájban volt a nyerő nappal, de ez sem mindig jön be. Este pláne. Akkor csak a pihenőszékben alszik el. Rezgéssel, cumival. De ez csak 4 napja van, a 2 hónapos oltás óta.
2009. febr. 6. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

itt egy hasonló probléma. utolsó voltam.

2009. febr. 6. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!