Mit kap, vagy egyáltalán kap-e valamit húsvétra a babád?
20:11-es:
valamit nem lenne rossz, ha figyelembe vennel. Nem mindenki azert nem ajandekoz Husvetkor, mert csakazertisnemakarok.
Egyszeruen azert nem, mert eszunkbe sem jut. Nalunk ez nem volt szokas, nalatok az volt, ennyi.
Nem kell ezen felhaborodni ennyire, feleslegesen idegesited magad.
Nekem a Husveti ajandekozas epp olyan tavoli dolog, mint mondjuk neked elmenni szeptember 13-an vacsoraval unnepelni a mi hazassagi evfordulonkat. Eszedbe sem jut. Nalunk meg a husveti nyuszi nem hoz ajandekot, hanem himest rejtett el itt-ott, himest kerestunk.
Hat errol ennyit.
Nem tudom, hogy ertetted-e, de banto dolog alullicitalast feltetelezni olyan szulokrol, akikhez csak siman eltero hagyomanyok miatt all tavol egy-egy szokas.
Micsoda kreténség lepontozni valakit amiért ajándékoz!!
HOgy lehet valaki ilyen, hogy ebben a kérdésben szerinte van jó meg rossz válasz?!?!?!
Sziasztok!
Én úgy nőttem fel,hogy Húsvét vasárnap csoki tojás,nyuszi keresés volt a kertben,ezt a "hagyományt" a kisfiamnál is tovább visszük. Idén az apukája fogja körbehordozni(10 hónapos),és valószínű,hogy csak néhány műanyag,fa tojás lesz elrejtve.
Húsvét hétfőn pedig a locsolkodásért fog ajándékot (valami játékot) kapni,hiszen ő még a pénzt nem értékeli. :-)
kislányom 8 hónapos,én maximum valami apróságot veszek neki,talán valami nyuszis ruhát,a nagyszülőktől lehet hogy kap valami nagyobbat is,nem tudom.
De úgy gondolom jövöre,biztos hoz neki valami "nagyobb" dolgot is a nyuszi,mivel inkább az,mint egy halom csoki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!