7 hónap körüli babád az esti alvás előtt mennyit van fent?
Kisfiam 6,5hónapos.Délelőtt alszik kb 45percet,utána délben 2-2,5órát.Ez után már csak este alszik(fél 7kor fürdés és utána vacsi aztán a kiságyban játszik még 10percet és magától elalszik)!!!
Neked?
a
Az én kislányom korán kellő(6-7 között)reggel fél tizkor 1 -1/5 orát fél kettökor ,és 18-kor alszik változó az alvás hosszusága most hogy többet vagyunk levegön hosszabakat alszik
Sziasztok!
7 hónapos a kislányom, reggel fél 7 körül ébred, délelőtt kb. 9-től alszik 45 percet, fél 12-kor ebédel, utána kb. délben, max negyed 1-kor megy aludni, kb. 2 órát. délután van, hogy alszik még 5 körül fél órát, ilyenkor este alig tudjuk elaltatni csak sírás árán, ezért néhány napja, ezt az alvást megpróbáljuk kihagyni. 7-kor fürdik, fél 8 szopi, ezen alszik el. 8-ra alszik. Éjjel 2* kel.
Igen próbáljátok az 5 körüli alvást elhagyni a délit még egy kicsit húzni,jól lakjon be előtte,hogy minél tovább aludjon és akkor bírja estig!Egy pár nap után az is lehet,hogy reggel késsőbb fog kelni mert ott pótolja be a késő délutáni elmaradt alvást és akkor a délelötti alvás is értelemszerűen ki fog tolódni és majd az ebéd utáni is és akkor lesz jó!legalábbis nállunk így volt!
7 hósan így aludt:fél8-8 körül kelt délelötti alvás 10 óra fele kb 12-ig majd olyan 2-3 között aludt el szintén kb 2 órát aludt és így tökéletesen bírta este 7 fél 8-ig legkésőbb 8-ra aludt!Kissebb változásokkal most is így van,11 hós!
Köszi a válaszokat!
A déli alvást max. fél egyig akarom kihúzni (persze ha a Baba máshogy akarja, akkor máshogy lesz)mert van egy 2,5 éves kisfiam is, ő fél 1-től fél 3-3ig alszik. Már elég régóta összejött hgoy ez a déli alvás egyszerre van többé-kevésbé, így van kb. másfél óra csend, béke, nyugalom. :-)
Egyébként elég sok múlik a déli alváson. Azt vettem észre, hogy ha sikerül bő két órát aludnia és kb. fél 3 felé ébred, akkor kibírja estig, ha viszont 2 előtt kel, akkor fél 5 körül muszáj egy fél órát aludnia. Ma pl. csak egy órát aludt, 12-13-ig. (fogzik, meleg is van, erkélyen alszik) így lassan megyünk játszótérre, és ott fog aludni szerintem.
Viszont ha van is délutáni alvása, úgy vettem észre max. -ig tarthat, mert ha tovább alszik akkor gáz az este. Ott se nagyon tudok húzni, mert a nagy fél 8-kor apával fürdik és 8 körül velem alszik el, tehát addigra a kicsinek is aludni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!