Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17 hónapos babád, mennyi szót...

17 hónapos babád, mennyi szót tudott már és mik voltak azok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 09:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kedves Larion Anyuka! Kisfiam odavan a picurodért, állandóan meg akarja nézni. :)

És még egy dolog: félelmetesen jó hangod van!!! Nem gondolkodtál még szinkronszínészkedésen? (Egyébként valakijére nagyon hajaz a hangod, nem lehet, hogy már hallottalak szinkronizálni?) :))

2011. ápr. 19. 10:10
 12/19 anonim ***** válasza:
:-) Kedves utolso valaszolo, hat most oszinten megleptel! Mindig is borzasztonak talaltam a hangomat, komolyan!! De nagyon szepen koszonom a bokot, es Larion is koszoni a sok dicseretet! :-))
2011. ápr. 19. 12:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó??? Ne hülyülj, nagyon-nagyon érdekes hangszíned van, egyedi, és tényleg olyan, amivel sokra vihetnéd ilyen értelemben. (Értek hozzá, egyrészt énekes voltam, másrészt meg színjátszással is foglalkoztam anno.) Szerintem küldj be hanganyagot szinkronstúdiókba, ha van ilyen affinitásod!!
2011. ápr. 19. 13:23
 14/19 anonim ***** válasza:
És éppen most jöttem rá, hogy a Beugró című műsorban szereplő Pokorny Lia hangjára emlékeztet a te hangod. Legalábbis így a videó alapján.
2011. ápr. 19. 13:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Koszi szepen megegyszer, kulfoldon elunk ugyan, de lehet hogy megprobalkozom valamivel. Affinitasom mondjuk lenne, de ha meghallom a sajat hangomat, becsukom a fulemet! :-) De ha kivulallo mondja, lehet hogy van benne valami. Koszi!
2011. ápr. 19. 19:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiammal ma megint Larion videóját néztük, és éppen itthon volt Apa is, ő is megnézte. Szerinte is tünemény Larion, és még valami: AZONNAL azt mondta, hogy úúúúristen, de jó hangod van!!!! És neki is rögtön Pokorny Lia színésznő ugrott be első hallásra.

Szóval tényleg valami ilyesmivel kellene foglalkoznod! :)

2011. máj. 4. 00:19
 17/19 anonim ***** válasza:
U jajjjjj nekem, lattam hogy kaptam toled e-mailt es gondoltam oke, mindjart valaszolok...ezer bocsanat!!!
2011. máj. 4. 21:30
 18/19 anonim ***** válasza:
hat most rakerestem erre a Pokorny Lia-ra a youtube-on, ejha, nagyon jo hangja van ennek a holgynek...de hogy az enyem hasonlitana hozza?
2011. máj. 4. 21:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy milyen jo lenne...
2011. máj. 4. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!