Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos kórban miket tudott...

5 hónapos kórban miket tudott a babád?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
5 hónapos múlt pár nappal, mikor a hátáról hasra fordult. Kb ennyi. 5 és féltől kezdett kúszni, elég hamar belejött.
2010. jún. 22. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
az én kislányom átfordult a hátáról a hasára, de csak egy oldalra, kacagni hangosan, az arcomat matatta, hajamat huzogatni, két kézben két különböző dolgot fogott és áttette az egyik kezéből a másikba a játékokoat, kukucsjátékra nagyon jól reagált, fogdosta a lábait is már. És bár ez nem tudás dolog, de kijött az 5. hónap végére két fogacska.
2010. jún. 22. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
még csak 1-én lesz 5 hónapos.2 hete a hátáról hasra fordul,de vissza még nem!hangosan nevet,megismeri a családtagokat(2 nagy tesót)nevet ha meglátja őket messziről:-)megfogja a játékokat,de még nem sokáig tudja tartani a kezébe.gőgicsél.még a foga nincs kint!
2010. jún. 23. 07:19
 4/6 anonim ***** válasza:

KB 4 hónapos kora óta hátról hasra fordult, majd 1 hét múlva ment vissza is, most pedig kutyázunk...nagyon erős baba, szerintem max 1 hét és úgy fog mászni hogy futhatok utána :) tegnap már majdnem el is indult de még csak az egyik lábát merte előre tenni..

Mondjuk gurulással így is hosszú távokat meg tud tenni :)

2010. jún. 23. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: pár nappal múltunk 5 hósak :)
2010. jún. 23. 08:01
 6/6 anonim ***** válasza:

17-én volt 5 hónapos a lányom. Az oldalára stabilan fordul, egyszer sikerült hasra is, de nehéz a kuffer:-))) visszafelé meg nem forog, de már 1 kézen is megtámasztja magát. Sikít, hörög, cuppog, minden hangot igyekez utánzoni, amit csak mutatunk neki. fogja a játékokat, két kézzel is, átteszi egyikből a másikba. a "kukucs" játékot nagyon szeretni. Próbált már kúszni is, megtett már vagy 10 cm-t egyedül:-))) de hát mint írtam, nehéz a kuffer

:-)))

Fog még nincs, de erősen rágcsál, duzzad az ínye, biztos lesz hamarosan.

2010. jún. 23. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!