Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan gondoltok arra az...

Hogyan gondoltok arra az időre, amikor majd letelik a gyes, gyed, és vissza kell menni dolgozni? Örömmel teszitek, vagy utáljátok a munkátokat?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem osszeszorul a gyomrom ha ra gondolok!! Hiaba szeretem a munkam, itt 9 honap utan vissza kell menni. Egy 9 honapos baba nagyon pici meg. :( Nem tudom mi lesz, de mar most rettegek tole..
2011. ápr. 15. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Én már nagyon várom hogy kicsit dolgozzak de sajnos nem tudok mert a melóhelyre sokat kell utazni és gyerek mellett ez nem fog menni.Így nem tudom mit tegyek mert itt vidéken nincs sok lehetőség szóval előre rettegek mi lesz velem.
2011. ápr. 15. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem még van egy évem itthon a fiammal, de nekem is összeszorul már most a gyomrom, ha arra gondolok, hogy egy napon vissza kell majd mennem dolgozni, aminek következményeként csak du. 5-8-ig leszek együtt a gyerekkel. Utána ugye már alszik. Azt sem tudom, technikailag hogyan oldható meg a napi 8 órás munka + 1-1 óra utazás naponta, és közben meg érjek el érte az oviba 4- fél5-re.

A régi munkahelyemre sem megyek vissza szívesen, ráadásul 4-6 hónapon keresztül kötelező túlórázás folyik, azt egyszerűen nem tudnám semmilyen körülmények között megoldani, sem elfogadni. Úgyhogy nemtom. Új munkahelyet kéne keresnem a kerületünkben. Ettől eltekintve szeretnénk kistesót is a fiúnk mellé, de erre alapozni nehéz. Mert ugye vagy összejön, vagy nem.

2011. ápr. 15. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 2007 márciustól vagyok itthon folyamatosan. Februárban estem teherbe, veszélyeztetett voltam, a dokim nem engedett dolgozni. 18 hónapos volt a fiam amikor jelentkezett a tesó. Ő most 14 hónapos, még egy évig maradok itthon.

Nekem már tele a hócipőm a háztartással, főzőcskével, az utóbbi időben kissé hanyagolom is. Már nagyon várom, hogy visszamenjek dolgozni, de közben görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok a pici lánykám bölcsiben van, és a legszebb élményeket a gondozónőknek nyújtja.

A munkámat szeretem, ügyfélszolgálat és irodai munka vegyesen.

2011. ápr. 15. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!