Mennyi koszt "kell" megennie a babáknak?
Esetleg tudnátok ajánlani hivatalos jóváhagyást ezügyben? Akár könyv, akár link
Párommal mindig ezen megy a vita: ő túlsterilizálna mindent, a babánk nem csinálhat semmit. Hiába próbálom meggyőzni, rám nem hallgat, hogy ez nem jó
Itt van egy másik portálon ugyanaz, tudományosabb oldal, mint az előző (a férfiaknál ezek jobban bejönnek tapasztalatom szerint, mint az ún. női oldalak).
Igen, bizony így szoktam, ha nincs itthon, akkor szabad a vásár :) De hát ez így nem élet, hogy titokban kell tartanom mindent!
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Bizony a tudományos oldal jobban hangzik. A liszt bevitelét is tudományos anatómiai ismeretekkel, alátámasztásokkal kellett volna megmagyaráznom :)
Ettől félek én is. De tényleg, mikor csak magunk vagyunk, én sok mindent engedek neki. Újságot is olvas, mindent megfoghat, tényleg csak a konnektort, meg Domestost nem :)
De ha apukája is itthon van, akkor... még mélykocsiba tenné, ha éppen ki lehet menni, és mopndjuk nem fúj a szél :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!