Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi koszt "kell" megennie...

Mennyi koszt "kell" megennie a babáknak?

Figyelt kérdés

Esetleg tudnátok ajánlani hivatalos jóváhagyást ezügyben? Akár könyv, akár link

Párommal mindig ezen megy a vita: ő túlsterilizálna mindent, a babánk nem csinálhat semmit. Hiába próbálom meggyőzni, rám nem hallgat, hogy ez nem jó

2011. ápr. 15. 12:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Itt a cikk, ezen a webcímen, megtaláltam.

[link]

2011. ápr. 15. 13:22
 12/21 anonim ***** válasza:

Itt van egy másik portálon ugyanaz, tudományosabb oldal, mint az előző (a férfiaknál ezek jobban bejönnek tapasztalatom szerint, mint az ún. női oldalak).

[link]

2011. ápr. 15. 13:24
 13/21 A kérdező kommentje:

Igen, bizony így szoktam, ha nincs itthon, akkor szabad a vásár :) De hát ez így nem élet, hogy titokban kell tartanom mindent!

Nagyon köszönöm a segítségeteket!

Bizony a tudományos oldal jobban hangzik. A liszt bevitelét is tudományos anatómiai ismeretekkel, alátámasztásokkal kellett volna megmagyaráznom :)

2011. ápr. 15. 13:45
 14/21 anonim ***** válasza:
amúgy mennyi idős a babátok?
2011. ápr. 15. 13:46
 15/21 A kérdező kommentje:
8 és fél hónapos
2011. ápr. 15. 13:49
 16/21 anonim ***** válasza:
a férjedet sürgősen győzd meg,hogy ez nem normális így.Nem fog fejlődni sem mozgásban,sem mentálisan,ha korlátok közé van szorítva.Nekünk van járókánk,de egy kezemen meg tudom számolni,hogy hányszor volt benne a fiam.Mihelyt forgott,le a földre játszószőnyegre.aztán amikor már kúszott mászott,oda ment ahova akart.Ami nem neki való volt,felpakoltam,hogy ne érje el,aztán mehetett amerre látott.
2011. ápr. 15. 13:52
 17/21 A kérdező kommentje:
A gyerekorvos már ellenezte ezt a túlzott higiéniát mikor megszületett a pici. De akkor sem igazán fogadta el. Bár tényleg nem rossz ötlet felfrissíteni az emlékezetét :)
2011. ápr. 15. 13:52
 18/21 anonim ***** válasza:
A legnagyobb problémám nekem az, hogy 8 hónapos baba még nem mászott a padlón. Már 5 hónaposan a földön forgolászott az enyém, jéghideg a padló, de rajta szőnyeg, pléd... Nincs olyan ajánlás, hogy napi 1 tányér koszt egyen, gondolom takarítasz rendesen, ekkora babám már az újságpapírba is belekóstolt...Tuti pszichés problémái is lesznek a mozgásin kívül, ha nem hagyjátok kibontakozni a picit.
2011. ápr. 15. 14:18
 19/21 A kérdező kommentje:

Ettől félek én is. De tényleg, mikor csak magunk vagyunk, én sok mindent engedek neki. Újságot is olvas, mindent megfoghat, tényleg csak a konnektort, meg Domestost nem :)

De ha apukája is itthon van, akkor... még mélykocsiba tenné, ha éppen ki lehet menni, és mopndjuk nem fúj a szél :P

2011. ápr. 15. 14:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Megtaláltam az "okosító" cikket: [link]
2011. ápr. 18. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!