úgyértem kaka, cigi az utcán de itthon is csak a nagyon kicsi felszippantható dolgok vannak eldugva az hogy belenyal a lisztbe, a morzsába felszedi a szöszt ... normális.
2011. ápr. 15. 12:40
2/21 anonim válasza:
Òvni kell a káros dolgoktól,vegyszerek,cigi stb....De nekem a fiam csúszik mászik a kertben is.Külön tetszik neki a homokozó a tesóval.....A legjobb a szájába tenni mindent.Nem szabad mindentöl óvni.Had erösödjön az immunrendszere.
2011. ápr. 15. 12:45
3/21 A kérdező kommentje:
8 hónapos a pici, hideg a lakásunk, most a jóidőben először mertem letenni a padlóra, hadd próbálgassa a mászást. Azt mondta erre, hogy ne tegyem le a koszba, mert úgy csúszik-mászik mint egy disznó! (hozzáteszem naponta felmosok) Semmit nem vehet a szájába, papírlappal nem játszhat, stb. csak a járókában lehet kifőzött játékokkal. Mindennapos vitánk van, már nagyon unom.
2011. ápr. 15. 12:56
4/21 anonim válasza:
én nem fertőtlenítek agyon semmit.míg kúszott mászott,addig gyakrabban porszívóztam,mert mindent szöszt felszedett mint egy kis porszívó és megette.a veszélyes dolgok természetesen elzárva.Amíg kisebb volt,addig a bevásárló kocsit letöröltem a meg a hintát is,de már nem.
úgyhogy én engedem felfedezni a világot neki az ésszerűség határain belül,de kézmosás többször is van egy nap.Ő már nagy fiú 19 hónapos.
2011. ápr. 15. 12:58
5/21 anonim válasza:
Nem csak az immunrendszer miatt kell koszt ennie, az intelligenciát is befolyásolja természetesen pozitív irányba, a földben lévő baktériumoknak köszönhetően. Hirtelenjében próbáltam keresni a cikket, nem találtam, ha jól emlékszem a babaszoba.hu-n olvastam 1-2 hónapja.
2011. ápr. 15. 12:58
6/21 krisztivan válasza:
Én úgy tudom,hogy kell nekik a tér hiszen csak akkor fognak tudni mozogni és ezáltal okosodni,ügyesedni ha ki van elégitve a mozgásigényük.Szerintem nagyon sokat árt a párod a babátoknak ha ezt nem tudja józanul átgondolni.
2011. ápr. 15. 12:59
7/21 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem is így van, hiába próbálom meggyőzni, hogy csak árt a babának ezzel, nem érti meg. De nem találok a neten erről cikket, ahol szakemberek ajánlják ezt a fajta immunerősítést. Nekem sajnos nem hisz, hiába példálozok másokkal, azok is felelőtlenek...
2011. ápr. 15. 13:04
8/21 anonim válasza:
2.vagyok.Nekünk is hideg a ház.A fiam egy harisnya +nadrág vagy rugdalózó,zokni a lábára és mehetett.Ne viccelj.8 hónapos baba ne mozoghasson.A mindennapos "kosz"kell a gyereknek. :)
Gondolom nincs mindég otthon a férjed.Mikor elmegy tedd le had menjen.Aztán magátólfog kijönni a mászókából.Mi lesz ha elindul???Szószerint keresni fog bármit amit a szájába tehet. :)
2011. ápr. 15. 13:07
9/21 krisztivan válasza:
Én a helyedben beszélnék a gyerekorvossal és egyszer levinném a páromat és kerek-perec rákérdeznék,hogy most mit is ajánl.Az orvosra nem mondhatja,hogy felelőtlen.
2011. ápr. 15. 13:16
10/21 anonim válasza:
Pontosan azt akartam írni, mint az előző válaszoló! Úgyhogy még egy vélemény az orvos mellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!