A 15kg-ot mikorra érik el KB a babák?
Itt egy táblázat, de a fiad már az 1 évesek súlyával vetekszik:
Ne aggódj! Le fog lassulni a súlygyarapodása! Főleg, ahogy megindul, egyre mozgékonyabb lesz. 15 kg-os súlyt általában 3-3,5 éves koruk körül érik el. Mivel a Te kisfiad valószínűleg nagy baba (a centiből gondolom), lehet, h ő pár hónappal előbb lesz ennyi. De bő egy évig még tuti fogjátok tudni használni a kocsit!
Úgy tudom, a sportbabakocsik zöme 15 kg-ig használható, de 1-2 kg plussztól nem omlanak össze... ;)
Kizárt, hogy ilyen ütemben fejlődjön tovább, nyugi. Bőven nem fog már kelleni a babakocsi, mire ezt a súlyt eléri.
A lányom elképesztő sebességgel hízott, 10 hónaposan 10 és fél kiló volt, májusban lesz két éve, és jelenleg 11 és fél kiló.
2 év körül max 15 kilósak szoktak lenni a gyerekek, de inkább kevesebb (kb 12-14).
2 év felett meg nem igazán kell már a babakocsi.
Ne izgulj, jól vannak kitalálva ezek a babakocsik :)
Szia, az én fiam 21 hónapos és most 14-15 kg. Magas ,nem kövér, sőt...
Nekünk Espiro magic 4 van nagyon szeretem de ez is csak 15 kilót bír...elvileg! Néha én is azt hiszem na most esik szét pl. ha 2 lépcsőt ledöcögtetem vagy egy nagyobb buckán átmegyünk de még bírja és a nyarat még bírnia is kell!
Az én fiam 1 évesen 9 kg volt. Most három és fél, és 13-14 kg között van a súlya. Épp az aktuális étvágyától függ.
A babakocsin ne aggódj. bír az kicsit többet is. A mienkbe néha a fiam is benne van, meg az 1 éves lányom is a 8 kg-jával. DE a kocsin nem látszik még szálhuzódás sem a varrás mentén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!