Hasfájós babák hasfájása mikorra várható, hogy elmúlik?
Kisfiamnál 3 hetesen kezdődött és 3 és fél hónapos volt mikor elmúlt de folyamatosan adtunk neki Gripe Water-t.
Kitartás!
Kislányomnál 3hónapos kora után mintha elvágták volna,nekünk az INFACOL nagyon bevált hasfájásra!
Próbáld ki!
Kitartás!
Nekem azt mondta sok ismerősöm, aki szintén ezzel küzd - illetve a babócájuk - hogy amíg anyatejet kapnak, addig.
Az enyém is az, szegénykém, de én rengeteget segítek neki a kis emésztésébe, ha látom, hogy gondjai vannak, akár a pukival, akár a kakival, tornáztatom, hasra fektetve sétálok vele a lakásban - vmikor csak akkor hagyja abba a sírást, mert megnyugszik a kis gyomra, sőt, én van olyan, hogy kicsit a csap alá teszem és egy kis vizet engedek a pocijára, attól totál el szokott lazulni.Ilyen kis apró mozzanatokkal is lehet segíteni rajtuk.
De persze ne legyen igazam, hogy amíg anyatejeznek, de én el tudom képzelni, ha a tápszertől még betegebbek tudnak lenni...
az utolsó mondatoddal nekem céloztál, mert én írtam a tápszeres dolgot........
amikor már hozzászokott a tápszerhez, persze semmi gond nem volt.de addig.......
Gondolj bele 6 hét csak anyatej, 2 hét vegyesen, aztán csak tápszer.Szélcsövezi kellett mindennap, hogy ne kapjon bélcsavarodást, ugyanis amíg hozzászokott a tápszerhez a pocija, addig nem tudott magától kakilni.Amíg anyatejes volt semmi gondunk nem volt ezzel.
Átkozom magamat a mai napig is, hogy nincs!
Szoptatásnál szerintem sok minden függ attól is hogy te mit eszel meg!
3,5-4 hónapos korukig tart, és hajlam kérdése, nem kell ebbe is belevinni a tápszer-anyatej konfliktust.
Kérdező, próbáld ki a szélcsövet, nekünk nagyon sokat segített.
ismét a tápszeres vagyok
nincs itt semmiféle konfliktus, csak az előttem szóló írta, hogy a tápszertől még betegebbek tudnak lenni, én meg leírtam, hogy igen, és hogy, hogy jártunk!És hogy mennyire sajnálom hogy nem tudtam tovább szoptatni!
Vmit nagyon félreértettél!
Mindegyiket patikába.A szélcsövet a baba popsijába kell dugni és segít, hogy a szél eltávozzon, ez bántja leginkább a pocijukat.
Az infacol meg a grip water nekünk nem jött be...sajnos nincsenek csodaszerek.Nekünk 3 hónapos kora körül múlt el.
Próbáld meg nap közben hason altatni, az nagyon sokat tud segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!