Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikorra szoknak le a babák...

Mikorra szoknak le a babák arról, hogy az ülőgarniturán (ágyon) ugráljanak?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnám minél hamarabb leszoktatni 18 hónaposomat?Már 6 milliószor leszedtem, elmondtam, hogy milyen veszélyes stb. stb.Még a pelust sem tudom kivinni a szemetesbe, mert már mászik is felfelé.Az még hagyján, de fel is áll és ugrabugráll.Nem mászkálhatunk kézenfogva egész nap.

Van ötletetek ami hatásos?

2011. ápr. 7. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
7 éves lesz ősszel a kislányom,még mindig ugrál rajta:)
2011. ápr. 7. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Én szabályokat állítottam fel, hogy szabad is legyen meg nem is. CSak a franciágyon ugrálhat és csak akkor ha ott vagyok. Egész hamar megértette, bár az tény, hogy nem mindenki szeretné megengedni az ugrálást. Ha minden formáját tiltani akarod akkor nem tehetsz mást csak azt, hogy mindig leszeded. Előbb-utóbb megtanulja, hogy nem szabad.
2011. ápr. 7. 14:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Ajjajj!Hiába mondom neki, hogy csak így vagy úgy engedem meg.Mintha a falnak beszélnék.

Hát akkor várom a tízéves életkort.Hátha addigra...

2011. ápr. 7. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi pont ezért vettünk egy szobai minitrambulint, de sokat nem ér. Valahogy az ágyat/kanapét ezerszer jobban kedvelik, hiába leszek tőle "idegbajos ordítógép" (miután már szépen milliószor megbeszéltük, hogy inkább a trambulinon), 4 és 2 évesek. A kérdésre a válasz: szerintem soha... :)
2011. ápr. 7. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia, én úgy szoktattam le hogy zsaroltam valamivel, Elmo a minden ezért kérdeztem tőle akarod nézni elmot? akkor leszállás, nagyjából az 50.ik alkalom után megértette:)
2011. ápr. 7. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább azon ugráljon, minthogy máshol vezesse le az energiáit. Én nem bánom.
2011. ápr. 7. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem Soha.Négy gyerekem van,de hiába beszélek,állandóan ott vannak.A legnagyobb 13,5 éves a legkisebb viszont 15 hónapos.Inkább a két kisebb a 15 hónapos és a 8 éves ugrabugrál rajta.Már nem tudom hány ágyunk ment tönkre.Most is ágyvásárlás előtt álunk,mert eltörött a sarokgarnitúra.

De volt olyan is,hogy megvettük az ágyat,akkor volt a kisfiam 3 éves s belerúgott a karfába,az meg pedig eltörött.Vissza nem cserélték,így csak cigánykodtunk.Többet ott se veszek ágyat.Viszont volt már olyan is,hogy a kicsit átvitte a férjem s a vadiúj ágyra ráesett véletlenül s eltörött.Ni nem vagyunk ebbe szerencsések!

2011. ápr. 7. 16:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mindenkit felpontoztam:D

2011. ápr. 7. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!