Akiknek cicin alszik/aludt el a babájuk. Hogyan etettétek és altattátok cicin. Kétszer rátettétek a cicire 3 órán belül?
Figyelt kérdés
Szóval.
Felkel, pelenkázás, etetés, játék, alvás. Ez lett volna a napirendem. De alszik a cicin, egy darabig ez is lesz. :)
Most akkor hogyan tovább?
Felkel, pelenkázás, etetés, játék, fürdés, egyéb, alvás(ismét cicire téve?)
hogyan csináltátok?
7 heteske
2011. ápr. 13. 15:08
1/3 anonim válasza:
én már az elejétől kezdve úgy csinálom, h 7-fél8 körül este fürcsi, és cici, és azon alszik be ,amjd leteszem, igaz már 10 hós... de régebben se csináltam azt, ha bealudt ,h ha 10 perc múlva felkelt akkor megint cici, majd megint és így tovább :Smost már fürcsi előtt főzeléket vacsizik, és a cici után éjfélkor kap legközelebb tápszert, és reggelig alszik.
2/3 anonim válasza:
Az én lányom is cicin alszik el, én nem ragaszkodtam a három órához, születése után állandóan cicin lógott, aztán ez ritkult. Már lassan négy hónapos és úgy néz ki, hogy kér enni mikor éhes, aztán nézelődés, játék, pelenkázás, stb..és ha álmos megint kér enni, de akkor általában csak cumizik azon alszik el. Most már sokszor van, hogy ébredés után nem eszik azonnal csak mondjuk egy óra múlva de ha álmos akkor ugye megint cici, így van, hogy csak 1 óra telik el két evés között. Nincs ezzel semmi baj szerintem.
3/3 anonim válasza:
szia
nálam is cicin lógás/alvás van/volt. amikor még csak pár hetes/hónapos volt mindig bealudt rajta.Most már egyre kevesebbszer és inkább cici előtt alszik el, h kipihenten egyen :) este van hogy vacsi 7-fél8kor aztán 8körül fürdés (ez eltart kb fél órát is, aztán 9kor cicin alszik el.
Most 7hónapos és úgy alakul hogy: cici, játék,alvás,peluscsere, cici,játék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!