Hogy induljak el 6 hetes babámmal fél napra? Kezdő anyuka vagyok.
mivel mennétek át másik városba?
én termoszban vittem a tejcsit a picurnak, így az nem melegedett fel ha túl meleg lett volna.
ha nem tudsz fejni, tegyél be egy kendőt a táskádba amivel majd letakarod magatokat. de kérdezz rá az orvoshoz mindenhol biztosítaniuk KELL egy helyiséget ilyen célra. esetleg ha közelben van gyermekosztály, ott biztosan megengedik.
Én annak idején nem voltam ilyen helyzetben, de én azt tenném a helyedben, hogy vinném por formájában a tápszert, és vinnék hozzá egy kicsit felmelegített forralt vizet, vagy babavizet a tápszerhez, én egy termoszban vinném, mert melegen kell odaadni a picinek a tápit, és ott a helyszínen készíteném el, így megetetheted bármikor, és frissen kapja. Lehet akár forrón is vinni a vizet a termoszban, legfeljebb egy picit vársz, hogy fogyasztható hőmérsékletű legyen, majd előveszed a cumisüveget, összeállítod, és már jól is lakott a gyerek.
Én legalábbis így tenném. Az anyatejet sem jó sokáig hűtetlenül tárolni, én azt most nem adnék neki az úton.
Hát elvileg minden gyermekellátó helyiségben (kórházak, rendelők) kell lennie szoptató helyiségnek.
Próbáld úgy intézni, hogy a szopizás akkorra essen mikor ilyen helyen vagytok.
nálunk a következő a módszer: termoszban meleg steril víz, kicsi zárható dobozban tápszer (aventes pohár nálunk, később is jól hasznosítható, érdemes venni). Cumisüveg (én többet is beteszek, biztos ami biztos).
Kimérsz annyi vizet amennyi kell a cumisüvegbe(ha forró, hozzáöntök a vizes cumisüvegéből), rákanalozm a port, összerázom és kész:)
Amúgy van tápszertartó doboz is, isteni találmány, több adagot kiporciózhatsz és 1000 ft-ért megkapod:)
Bonyolultnak tűnik, de hamar belejössz:) Mi így csináltuk, én otthon szoptattam, más előtt cumisüvegeztünk. Ja, és egy előkét is tegyél be.
Másik zacskóban: pelus, popsitörlő, krém és textilpelus a baba alá.
Harmadik zacsiban pedig váltóruci.
Én ezt a hátizsákomba teszem, baba a babakocsiban és minden tök jó, már 7 hónapos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!