Ki az aki elitéli a házasságon kivül született babát és ki az aki nem? Illetve kinek van házasságon kivül született gyermeke?
A 21. században élünk, nem az inkvizíciók korában.
18 éve vagyunk együtt párommal, ő 36 én 37 éves vagyok,nem vagyunk házasok
Van egy 9 és fél éves fiunk és egy 5 hónapos lányunk.
Ja és nincsenek megkeresztelve sem (még a párom sincs).
A családban ez fel sem merült kérdésként, hogy mi házasodjubk össze.
Nem igazán értem, hogy mi összefüggés van a nem házasságpárti szülők és a 16 évesen teherbeesők között.
Ha valaki azt hiszi, hogy csak azzal mutat jó példát a gyerekeinek, hogy összeházasodott, akkor nagyon tévúton járt...
Az hogy egy gyerek 16 évesen terhes lesz és azt hiszi, hogy ez normális, nyilván nem azon múlik, hogy a szülei házasok-e vagy sem... Gondolom ezt te sem gondoltad igazán komolyan!
Mi házasok vagyunk, de hogy a gyerek felvilágosítása nem ezen fog múlni, abban biztos vagyok.
Bocs kérdező az offért, ezt az oildal első válaszára reagáltam.
Mi sem vagyunk összeházasodva a párommal 5 éve vagyunk együtt és van egy 11 hónapos gyönyörű kislányunk.Engem őszintén nem is foglalkoztatott a házasság gondolata.Majd remélem azért persze lesz, de ha nem,akkor sem esem kétségbe.
Ja nézzétek vissza a pontozást (csak érdekességképp, csak azolnak vannak lehúzva a pontjai akik nem élnek házasságban, vajon ki pontozott le??) :)
22.03:ha 4 éve együtt vagytok,akkor hogy-hogy nem a párod a kicsi édesapja??
gondolom,szabad kapcsolat...de ez már tényleg nem jó példa a gyereknek.
ha majd felnö,elmondod-e neki,hogy apa csak névszerint az apukája?és hogy ki az édesapja?mert szerintem jogában áll tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!