Ki az aki elitéli a házasságon kivül született babát és ki az aki nem? Illetve kinek van házasságon kivül született gyermeke?
Szerintem ez ma már nem ciki.Azelőtt nagyobb port kavart,ha nem voltak összeházasodva a szülők.Ma már elég egy apasági nyilatkozat,sokaknak könnyebb egy ilyet elintézni.
Mi összeházasodtunk,muszáj is volt a baba állampolgársága miatt,mivel a férjem külföldi.Így visszagondolva azért örülök neki.Én elvált szülők gyereke vagyok,kisiskolás korom óta nevelőapám van,nagyon nem szerettem kisgyerekként mindenkinek magyarázkodni,hogy mi most hogyan is vagyunk.
Aki megteheti,az házasodjon szerintem.
Szerintem ma már ezt nem nagyon ítélik el, bár furi emberek mindenhol vannak.
Én gyerekekkel foglalkozom és az apukát mindig "apukának" mondom vagy ha helyzet más megnevezést kíván, akkor azt mondom az anyukának, hogy "párod" . Ma már sokan vállalnak úgy gyereket, hogy nem házasodtak előtte és ezek nem feltétlenül becsúszott gyerkőcök, hanem a szülők így tervezik, nem tudom mi ebben a rossz.
Nekem egy babám van és házasságban született. Páromnak volt fontos az egész esküvősdi, valamiért ez neki nagyon romantikus dolog (nekem rémálom kategória, utálok szerepelni) . Pont azért mert szerintem nincs jelentősége a papírnak, természetesen nem tiltakoztam az esküvő ellen. Mert ügye ha nem fontos hogy nincs papír, akkor az se hogy van :)
Családomban van házasságban született és nem házasságban született baba is, még sosem hallottam senkitől, hogy bármelyik variációra megjegyzés tett volna.
Nem kell szerintem az ilyen emberekkel foglalkozni. Van akinek fontos a házasság van akinek nem. Nem vagyunk egyformák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!