El vinnétek 6 honapos babátok korházba látogatni?
nyilván nem kis műtét volt, ha még egy hónapig kórházban lesz.
ha közvetlen kapcsolatban vagytok és foglalkozik a babátokkal, én mindenképp bevinném. Ahogy itt írták, nem rögtön elsőre, de egyébként biztosan.
Fiam 5 hónapos volt, mikor született a sógornőmék kisfia (sógornőm mellesleg az én fiam keresztanyja). Nem volt kire hagyni, így vittük magunkkal. Semmi gond nem volt vele, megnézte ő is a babát. :D
Ahol anyósod van, az sem fertőző osztály, úgyhogy először én is felmérném a terepet, aztán másodszor már tuti vinném. Egy szívműtét után nem sétálhat csak úgy anyósod a kertben, ahhoz még idő kell, hogy ő mászkáljon.
Jobbulást neki.
Én három hónapos korában vittem nagymamámhoz a kisfiamat.Nem bántam meg!A nővéreket meg kellett kérnem,hogy beengedjenek(200km-re lakunk),mert még nem látta a dédunokát és nem is biztos hogy fogja még látni.Sajnos igazam volt.Csináltunk fényképet, üdvözölték és egyben el is búcsúztak egymástól:(
Nálatok azért más a helyzet.Tarts terepszemlét és ha lehet minél szelősebb nyitott helyen találkozzon a kicsi a nagyival,mert bár nem fertőző osztályon van anyósod,azért mégiscsak kórház ahol pár betegség előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!